唔知你地會唔會,每一次同女友行完ikea,都會有一種無力感同失落感!

1001 回覆
4389 Like 55 Dislike
既然你明女仔青春咁緊要 我諗你女朋友更明 既然佢選擇留係你身邊 同你一齊憧憬未來 你應該係更加努力 唔係係度呻 同埋你覺得放佢走係對佢好 好偉大 其實只係自己唔想負責任
12M樓呢
你識開 post 屌人吾你老母
依家又連個儲字都唔識打
仲要草同儲係唔同音
Btw 條路自己揀 最緊要仆街唔好喊
如果佢唔係咩拜金港女嘅 大家傾下、一齊捱囉
睇得出你都好愛佢
何必為咗個大部分港人同樣冇能力做到嘅嘢放棄個啱大家嘅人
你都識講佢就三字頭啦 你保證佢會搵到另一個啱嘅、愛佢嘅人?
對一個女人黎講 有個錫自己愛自己嘅人先係最緊要

昨晚同女友行完ikea,諗住同佢食好d,點知佢提議不如落ikea食個熱狗餐算,慳番d錢,想儲多個錢買樓...望住女友傻氣幸褔地吃熱狗個樣,我果一刻個心真係好痛,強忍住淚水...

明明我就係在時俾唔到幸褔佢
儲囉
睇番又真係打得衰既
我都明呢個感受
你都幾大膽去追人
所以我先話。租到老。冇錢。引刀成一快。直接死撚左佢。又唔駛比病魔折磨
都幾懷念細個個陣, 只係單純愛就會一齊既時間
人大左要諗太多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞