『薪火post』BNO 續期資訊(3)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike

我比較concern係超市d車仔係咪要全部轉新車
因為超市推車仔係要入£1 deposit

機場啲車都係

有refund咖呵?

超市係deposit黎 還車仔嗰時插返條鏈就可以拎返
機場唔知未用過

機場啲車都係

有refund咖呵?

機場唔知未用過

用嚟塞住個位都可以冇refund㗎咩?

有refund咖呵?

機場唔知未用過

用嚟塞住個位都可以冇refund㗎咩?

你唔插返條鏈咪冇

Countersign
朋友係bc
不用影passport 資料?
想問填表係咪要填埋雙親資料
父母走左佬點算
父母走左佬點算

你連佢哋名都冇?
出世紙都冇?
父母走左佬點算

有咩問題?唔知咪答唔知同解釋點解唔知,簡單一句就搞掂,我就建議你既然係打算續嘅就直接撳入個網站申請,根本唔需要諗得咁複雜。

Countersign
朋友係bc

請相信你對眼睇到嘅嘢。
多謝巴打解答
連登有愛

Countersign
朋友係bc

請相信你對眼睇到嘅嘢。

我覺得D人信gotrip 篇文多D

Countersign
朋友係bc

請相信你對眼睇到嘅嘢。

噉就係一個續證嘅測驗,豬咁蠢嘅人唔應該續
本身佢個網都有粵英嘅instruction

Countersign
朋友係bc

請相信你對眼睇到嘅嘢。

噉就係一個續證嘅測驗,豬咁蠢嘅人唔應該續
本身佢個網都有粵英嘅instruction

好多野睇完doc唔會問得出
聰明人:
自己睇 gov.uk 同 HMPO 資料,或
Google 搵到 gov.uk 同 HMPO 資料

普通人:
睇 doc,或
搵到依個 post 睇 doc,或
搵到舊登 post 再過黎睇 doc,或
搵到舊登 post 睇 doc,或
開口就問 (呀唔係,應該係無恥聰明人)

豬咁蠢:
終於轉左dispatched
聰明人:

普通人:
睇 doc,或

豬咁蠢:

聰明人:

普通人:
睇 doc,或

豬咁蠢:

好想續好想續
但係手頭緊
好想續好想續
但係手頭緊

你諗你啦
上面巴打就話越早越好,以後會更加難
好想續好想續
但係手頭緊

你咁諗就呢世都續唔到,同強迫自己儲錢一樣

每個月都會手緊,你拎信用卡一碌,就會有辦法迫到自己拆掂佢

我當年13年一碌,都好肉赤,但bno就用到宜家
sam巴打而家點?

仲有冇更新?

有人想要都冇...有人有就唔續
好想續好想續
但係手頭緊

上年續...續完GBP就開始跌....只係後悔唔更早續
上香港郵政個網查返個空郵掛號 我寄出去既野12月30已經到左英國
但查返我續bno進度果part 仲話await information from applicant 乜咁係英國咁耐都去唔到hmpo果邊嫁咩
上香港郵政個網查返個空郵掛號 我寄出去既野12月30已經到左英國
但查返我續bno進度果part 仲話await information from applicant 乜咁係英國咁耐都去唔到hmpo果邊嫁咩

你 check 咗 royal mail tracking 未?
同埋人哋都係尋日先放完假,你想點

你 check 咗 royal mail tracking 未?
同埋人哋都係尋日先放完假,你想點

我純粹問下 因為我未寄過野出國
Royal Mail tracking check左 not yet available
好想續好想續
但係手頭緊

上年續...續完GBP就開始跌....只係後悔唔更早續

我都係窮學生,係暑假做左陣parttime之後有錢就續。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞