『薪火post』BNO 續期資訊(3)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike

出左dispatched未?

等下啦...本野唔會走左去既

用父母微薄的印象 定身份証簽發日期去駁?
勇氣可嘉的行為

我?用我自己既記憶同身份證簽發日期去估㗎咋

Sam 進展怎樣?

好似好耐無見佢

勇氣可嘉的行為

Sam 進展怎樣?

好似好耐無見佢

係咪有啲人改咗名定係潛咗水
認唔到

改咗名又如何

又會咁鬼馬問你

咁多年資料有哂

又或者佢Assume我有哂兩本

似係有記錄
得罪講句 如果你係要等英鎊先續BNO
咁不如你去續火車頭囉
又要嫌英鎊貴又想續成個女人咁款
我睇完之後真係得啖笑
你想去續就去續 唔好成個女人咁婆婆媽媽
得罪講句 如果你係要等英鎊跌先續BNO
咁不如你去續火車頭囉
又要嫌英鎊貴又想續成個女人咁款
我睇完之後真係得啖笑
你想去續就去續 唔好成個女人咁婆婆媽媽
話說又係我
早幾日經荷蘭返香港
IO竟然再次就咁望一望就放我走
我另一個BNO fd都係望一望就放 結果就只有入境印 無出境印
而特衰fd就儲齊左一套

真係吹撚脹
話說又係我
早幾日經荷蘭返香港
我另一個BNO fd都係望一望就放 結果就只有入境印 無出境印
而特衰fd就儲齊左一套

真係吹撚脹

this is Europe (德國除外
話說又係我
早幾日經荷蘭返香港
而特衰fd就儲齊左一套

真係吹撚脹

脫歐就共享bc榮耀
有晒印仔
話說又係我
早幾日經荷蘭返香港
而特衰fd就儲齊左一套

真係吹撚脹

脫歐就共享bc榮耀
有晒印仔

到時就無分你我他
話說又係我
早幾日經荷蘭返香港
而特衰fd就儲齊左一套

真係吹撚脹

脫歐就共享bc榮耀
有晒印仔

到時就無分你我他

大家都係用同一款護照
話說又係我
早幾日經荷蘭返香港
而特衰fd就儲齊左一套

真係吹撚脹

脫歐就共享bc榮耀
有晒印仔

到時就無分你我他

不用細分
大家都要印仔

脫歐就共享bc榮耀
有晒印仔

到時就無分你我他

大家都係用同一款護照

無知一問,點解脫咗歐就共享BC榮耀

到時就無分你我他

大家都係用同一款護照

大家都唔係eu citizen

大家都係用同一款護照

大家都唔係eu citizen

有eu都分到亂哂
到底冇左eu呢個世界會變成點
想問問,老婆無申請過,我同佢結婚後可否用夫妻身份幫佢申請BNO?
想問問,老婆無申請過,我同佢結婚後可否用夫妻身份幫佢申請BNO?

真心?
你真係咁諗住幫你老婆申請bno?

btw
冇可能

btw
冇可能

加多句,你老婆一世用廁所板
死心吧
係咪有啲人改咗名定係潛咗水
認唔到

btw
冇可能

加多句,你老婆一世用廁所板
死心吧

咁又唔好咁講一世廁板
阿努瓦圖都係一條路

佢用bno去英國住夠轉bc, 佢老婆都有機入英藉 (好似係)
謝謝巴打解答!

勇氣可嘉的行為

Sam 進展怎樣?

好似好耐無見佢

我仲爭取緊

不過我都唔知佢地做乜,寄左人地本護照同driving license同文件比我...

如果英鎊跌可以慳幾百蚊

要趺幾多先慳到幾百...你慢慢等吧...

正式脫歐果日

其實不知幾平,佢係寄果兩次dhl用左700hkd,之後果300$就係passport本身,計返係仲平過特衰

如果你係澳門地址的話可以平多100蚊,唔知點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞