『薪火post』BNO 續期資訊(3)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
用bno去左澳門,冇印仔

香港永久性居民

香港永久性居民

原本以為會有
恭喜發財 祝大家續passport成功

香港永久性居民

原本以為會有

香港澳門轉晒出紙好耐啦
想問啲關於英國同愛爾蘭common travel area 嘅野
如果拎BNO由英國去愛爾蘭係咪冇印?
相反如果用廁板由英國去愛爾蘭係咪有passport印?
想問啲關於英國同愛爾蘭common travel area 嘅野

我指搭飛機
以前月有本棗紅色bno
係咪應該禁renewing a red passport?

唔該睇doc
以前月有本棗紅色bno

唔該睇doc

咁客氣呀?
hmpo會唔會好憎呢度嘅人

相反 應該好鐘意
有依個post 續bno既人做足所有野
冇咁多甩漏 佢地做野都爽手好多
(只限Liverpool bno team)
以前月有本棗紅色bno

唔該睇doc

咁客氣呀?

btw 宜家唔係答佢問題佢自動揀咩
以前月有本棗紅色bno

唔該睇doc

咁客氣呀?

農曆新年就唔好搞咁多嘢啦

咁客氣呀?

農曆新年就唔好搞咁多嘢啦

等新年後開波
啱啱寄咗 搵唔到副簽 希望可以成功.....

要睇HMPO心情

做壞規矩的人出現了

Sor
想問下如果我本bnobb仔相仲環改過名洗唔洗副簽

又來了

又來了

算啦,大家都是這樣走來[img]https://i.imgsafe.org/621b199.gif [img]

又來了

算啦,大家都是這樣走來[img]https://i.imgsafe.org/621b199.gif [/img]

又來了

算啦,大家都是這樣走來

我指搭飛機

我答唔到你英國去愛爾蘭係點
但我係德國入愛爾蘭 用BNO就係我去4日 佢就寫多一日比我 個印係同香港完全唔同嘅
但廁板就90日
hmpo會唔會好憎呢度嘅人

相反 應該好鐘意
有依個post 續bno既人做足所有野
冇咁多甩漏 佢地做野都爽手好多
(只限Liverpool bno team)

我都係寄去Liverpool 做野效率好迅速
爬完文頭幾版都未見副改過名同正常申請係咪一樣網址請問

我本寫passport office hong kong 應該揀咩
爬完文頭幾版都未見副改過名同正常申請係咪一樣網址請問

doc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞