『薪火post』BNO 續期資訊(3)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
想問副署唔係直系親屬咁得唔得?
Eg:姑丈姑媽舅父舅母表哥表姐姨媽姨丈

安全啲就唔好
佢 exactly 係點寫?

安全啲就唔好

我未搞呀
問定先

安全啲就唔好

問你點識,親戚你可以點寫呀

一係就唔好簽博下, 要簽嘅話唔該最好跟規矩

拖咪玩死自己
文翠珊想快刀斬亂麻都係想可以快啲搞好啲協議同政策啫
程序係重要,但係拖會搞到一直處係不穩定嘅狀態,留歐唔係多知識份子咩?冇理由唔明白依個道理喎

咁真係好多人想留歐嘛....加上而家講到明真係要國會過先得

隨時有排拖

好多人
公投過咗都仲要嘈
其實唔係話唔推翻得
但拖落去搞到啲程序又定唔到,啲商家又唔知點對策
其實噉係仲壞嘅情況
不過都係食花生㗎啦
文翠珊個deal差到噉 都唔知過唔過到

金馬倫俾件蘇州屎俾珊姐嘆
加上英國班左膠就阻止珊姐搞脫歐

拖咪玩死自己
文翠珊想快刀斬亂麻都係想可以快啲搞好啲協議同政策啫
程序係重要,但係拖會搞到一直處係不穩定嘅狀態,留歐唔係多知識份子咩?冇理由唔明白依個道理喎

咁真係好多人想留歐嘛....加上而家講到明真係要國會過先得

隨時有排拖

好多人
公投過咗都仲要嘈
其實唔係話唔推翻得
其實噉係仲壞嘅情況
不過都係食花生㗎啦

其實我覺得脫歐係唔好,脫唔成就最好
英國越亂 bno 越好
我本 bno 都係蘇獨時續

好多人
公投過咗都仲要嘈
其實唔係話唔推翻得
其實噉係仲壞嘅情況
不過都係食花生㗎啦

好唔好都好
都已經公投咗個結果出嚟就唔可以借啲咦
而且商家最想要嘅係可預期
依家想脫又脫唔到都唔知點做生意

好多人
公投過咗都仲要嘈
其實唔係話唔推翻得
其實噉係仲壞嘅情況
不過都係食花生㗎啦

好唔好都好

拖多兩拖再公投推反BREXIT

好唔好都好

拖多兩拖再公投推反BREXIT

企業多得你唔少
中長期計劃點寫好?

心諗,乜有限額㗎咩
原來係特衰

心諗,乜有限額㗎咩
原來係特衰

心諗,乜有限額㗎咩
原來係特衰

拎BC 的話隨時飛過去都得,證都唔使簽,記都唔使登

心諗,乜有限額㗎咩
原來係特衰

拎BC 的話隨時飛過去都得,證都唔使簽,記都唔使登

拎BC嘅話,呀媽會係女人添
checkin 緊去台中

旅途愉快

旅途愉快

Godspeed
過左兩日仲係being processed
好不安
另外提番大家簽證,前往伊朗嘅BNO持有人,必須到領事館辦理簽証,文件要求較多,收費約HK$900;所以建議使用特區護照入境,可於抵達後申請落地簽証(約HK$630),最長停留期7天,不過由於有唔成功例子,所以建議都係先到領事館辦理,收費約HK$800,可逗留14天。不過如果護照內印有以色列嘅簽證或蓋章,入境伊朗係違法架!至於,美國護照持有人簽証或入境都有一定困難,所以用邊本護照自己諗清楚。

水人用特衰
另外提番大家簽證,前往伊朗嘅BNO持有人,必須到領事館辦理簽証,文件要求較多,收費約HK$900;所以建議使用特區護照入境,可於抵達後申請落地簽証(約HK$630),最長停留期7天,不過由於有唔成功例子,所以建議都係先到領事館辦理,收費約HK$800,可逗留14天。不過如果護照內印有以色列嘅簽證或蓋章,入境伊朗係違法架!至於,美國護照持有人簽証或入境都有一定困難,所以用邊本護照自己諗清楚。

水人用特衰

去依啲地方就特衰啦
整花個record
21/1去郵局寄掛號
23/1正式離港
27/1英國果邊都仲未收到
好擔心

水人用特衰

去依啲地方就特衰啦
整花個record

依樣真!尤其之後要去美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞