『薪火post』BNO 續期資訊(3)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
已到沙巴

我都覺
以前啲證件相張張都柒到喊 唯獨BNO個張最靚

我今次續,我係特登shirt衫打呔落快圖美影,曬出黎發現個人高低博同有影,特登再影過第二set先send去整bno,點知hmpo居然冇我資料唔批

唯有焗住去整廁板,頂佢張相黑白乜都睇唔清,不過個樣都係靚樣一個

唯一就係我個簽名唔夠靚 寄左出去先至會印落本bno到

唉,我仲要為左本bno重新設計過個簽名,練左幾次先簽落form,一次衰左簽第二次先ok寄出

印咗十幾張出嚟簽, 簽完先揀一張

你地好癲

又要等十年先改得返個簽名

印咗十幾張出嚟簽, 簽完先揀一張

你地好癲

四張
有冇人同我一樣簽左中文全名?

上次去泰國填入境紙見到簽名個格咁細

即時HI左出黎

即時HI左出黎

即時HI左出黎

下次試下唔跟bno個簽名簽先
準備申請最後一本用女皇陛下明義出既護照

鬼唔望你出國唔見passport再renew多一次

認真講句如果英女皇RIP左 以英女皇名義頒發嘅文件或證書passport點搞 要轉下任君主名義
...
...

...

認真講句如果英女皇RIP左 以英女皇名義頒發嘅文件或證書passport點搞 要轉下任君主名義

QEII could die, the queen couldn't

BNO今年有數未
幫人續本過左期十幾年既
28/12寄
今朝dispatch
幫人續本過左期十幾年既
28/12寄
今朝dispatch

BNO今年有數未

BNO今年有數未

應該會係新高
嗰位被父母呃話無BNO個巴打寄咗form未?
幫人續本過左期十幾年既
28/12寄
今朝dispatch

用銀行statement做地址證明
跟足要求搵人副簽
雖然呢d續期case應該唔駛簽

你地好癲

四張

我都印左4張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞