山東財困舉債達11000億

1001 回覆
337 Like 4 Dislike
黨能印銀紙 不用怕
遼寧先 再到內蒙 然後天津 今日爆山東
內蒙天津之前認左督數lu

天津濱海新區GDP注水1/3、內蒙財政收入腰斬 內地經濟數據水份大
https://www.hk01.com/兩岸/149261/天津濱海新區GDP注水1-3-內蒙財政收入腰斬-內地經濟數據水份大
硬係呢啲 post ,冇五毛入嚟~~~
五毛入黎推一推,會扣兩毛
一陣會唔會有咩煤礦定大爆炸之類......
沿岸省份比心機填氹
上年扣晒仲差三萬億
福建今天都盈轉虧啦
而且外資係長三同珠三撤資
GdP同稅收只會進一步萎縮
印11000億濕濕碎 其實都唔駛印. 一聖旨大赦(債)天下就OK
呢排會興山東妹

三穴齊發都係300人仔
山東婆貼錢都無人屌la
好醜都係肉,好過去自瀆

又黑又7,個個好似農村出黎咁樣,你屌埋我個份
支爆 啪啪啪
 支爆 啪啪啪
好 香港好快又有大白像工程 今次又幾多百億?
1.美國係約108%,中国係過2.5倍以上,仲未計水份一定多過美國

彭博濟學家陳世淵與歐樂鷹(Tom Orlik)估計,迄2022年,中國總債務占GDP的327%,將進入全球負債最沉重的國家之列。
根據他們估算,中國總債務從2008年達GDP的162%,迄2016年激增至GDP的259%,預估至2022年將達GDP的327%,比2008年水準高出一倍。

仲有美元係地球最强貨幣,人仔
Trump Trump 叻吃豬囉 ...
2017 年 1 月上任都仲 Keep 到唔過 20 萬億債務
全民大鍊鋼
鬥報數
搵堆垃圾企業來香港上市集資, 呃9香港人, 要港共正苦用強迫金接貨咪得

反正香港是強國的提款機, 任佢屈機
唔好撚儍
3萬億外儲用到既咪最多萬零億
你除下人均有幾多
如果唔係點會限走錢
雖然我同意短期未爆住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞