[勿助長代購勿提Loreal gp第一頁有懶人包]護膚品化妝品討論區#80

1001 回覆
17 Like 9 Dislike

有好多眼精華/霜都可以令紋淺啲

我好懶 平時冇戴眼鏡當睇唔到
Btw點解中女絲每次講野都有一個負皮

想買胭脂 手頭上有一樣色嘅canmake pw38 three05 想買隻其他色 睇中咗Clinique cola pop Nars dolce vita 同orgasm 上面絲打推嘅suqqu都好燒 不過nars嗰兩隻會唔會黃黑皮唔友好
絲打們有冇其他胭脂推介

不過Nars同suqqu嘅價錢都好唔友好

Clinique cheek pop好多隻色都正,黃皮用ginger/cola都好靚,有好subtle既光澤

我好想要cola pop!
但而家香港係咪仲未有

想買胭脂 手頭上有一樣色嘅canmake pw38 three05 想買隻其他色 睇中咗Clinique cola pop Nars dolce vita 同orgasm 上面絲打推嘅suqqu都好燒 不過nars嗰兩隻會唔會黃黑皮唔友好
絲打們有冇其他胭脂推介

因為我講嘢黑人憎掛
尋日買左一盒雪花秀試用裝

決定要上豬市場屌一套了

好吸收,可以一批過換晒啲護膚品

絲打們有冇其他胭脂推介

Clinique cheek pop好多隻色都正,黃皮用ginger/cola都好靚,有好subtle既光澤

但而家香港係咪仲未有

香港未有,有好多新色得美加先買到
勁想買pink honey pop、fig pop

決定要上豬市場屌一套了

雪花秀既朋友

決定要上豬市場屌一套了

雪花秀既朋友

仲有咩好介紹 我買潤燥條LINE

決定要上豬市場屌一套了

雪花秀既朋友

我都係潤燥炸 好似係最潤個條黎
銀色我見人review係話清爽d
冬天真係all in佢 夏天就揀黎用
乳液好正 好保濕

絲打們有冇其他胭脂推介

但而家香港係咪仲未有

無呀 要搵人代購

好想要black honey pop 不過香港又係無

係LF 買咗,寄咗成個月都未到
睇中左too faced born this way粉底
尋晚仲用左成晚喺YouTube match色
有冇絲用過覺得唔好用 滅下我火
連beautybay都到埋
好感動
擔驚受怕左咁多日
有冇唔塞毛孔既控油碎粉介紹
本身係暗瘡肌 一定要用唔致痘既粉底 琴日用完innisfree隻mineral powder都爆

決定要上豬市場屌一套了

雪花秀既朋友

乳液好正 好保濕

本身係暗瘡肌 一定要用唔致痘既粉底 琴日用完innisfree隻mineral powder都爆

我都好易爆瘡 我用Skinfood隻蜜桃碎粉ok
唔知岩唔岩你呢 不過賣得好平 $40蚊到 可以試下

Bare minerals mineral veil可以試下
original 就得, 好似有分spf/冇spf
貴啲就priori, 粉質再滑啲
睇中左too faced born this way粉底
尋晚仲用左成晚喺YouTube match色
有冇絲用過覺得唔好用 滅下我火

淨係知佢創辦人好黑人憎

決定要上豬市場屌一套了

雪花秀既朋友

乳液好正 好保濕

潤燥真係幾好用
同埋我幾鐘意佢既味

我都好易爆瘡 我用Skinfood隻蜜桃碎粉ok
唔知岩唔岩你呢 不過賣得好平 $40蚊到 可以試下

有聽過 諗住用完宜家既就去買 但個感覺同innisfree呢隻好似 似係天然同埋細細盒唔貴 但我innisfree都爆 唔該絲打先

Kiko invisible touch face fixing powder!

Bare minerals mineral veil可以試下

邊度有得買

Kiko invisible touch face fixing powder!

邊度買 幾錢到

邊度有得買

bare minerals 專櫃
priori要代購/mimingmart
成份係corn starch就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞