[勿助長代購勿提Loreal gp第一頁有懶人包]護膚品化妝品討論區#80

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
諗住訓前留個言就1001咗
即刻開返新post先
lm
lm
求救,lf uk埋單glamglow 同 origins 唔送香港,點解?

有冇興趣夾cp

有冇興趣夾cp

我都想夾 yes please
但限定每張單只可以訂兩盒yes palette

有冇興趣夾cp

絲打 搵左你喇

有冇興趣夾cp

絲打 搵左你喇

我想夾呀 有無絲打

有冇興趣夾cp

絲打 搵左你喇

我想夾呀 有無絲打

依排開始轉季,想轉粉底
本身乾肌,有3隻心水,有無人用過比d意見
suqqu cream fdt
Bobbi brown 蟲草
Covermark草本

唔該各位
依排開始轉季,想轉粉底
Covermark草本

唔該各位

Suqqu唔啱乾肌 好似係
依排開始轉季,想轉粉底
Covermark草本

唔該各位

咁bb蟲草同covermark草本呢?
我見多人推依2個,但又無比較
https://youtu.be/MRPLeo3n0bw
wayne goss開始黎料
有咩平價美白好推介 想搽頸
依排開始轉季,想轉粉底
Covermark草本

唔該各位

用過蟲草,但未用過covermark,所以都無得比較
只能說我乾肌用覺得唔錯
依排開始轉季,想轉粉底
Covermark草本

唔該各位

用過蟲草,但未用過covermark,所以都無得比較
只能說我乾肌用覺得唔錯

混油,用covermark,夏天要bake,冬天岩岩好,出油好靚又遮到毛乳又持久(無落妝一晚都仲係好完整)
依排開始轉季,想轉粉底
Covermark草本

唔該各位

長期有bobbi brown蟲草foundation係手
絕對係我嘅ride or die
我未係香港用過所以唔敢肯定效果
我自己油肌住係較乾嘅地方
bb蟲草對我呢講啱啱好
有時真係好乾會滴一兩滴argan oil
coverage一流 我自己本身多痘印
上粉底之後用laura mercier 散粉set
完妝之後噴mac fix plus
好潤好貼唔出油
好似冇乜見過人講bareminerals唇妝
今日買set 送左gen nude系列matte liquid lip sample
送左#BO$$ 色無伏
上嘴感覺同味道都似ct matte
texture 係mousse 狀
swatch 上手超級creamy超好推
聞落係朱古力味
first impression 幾好

送上三張google 圖

全部色都好靚
好似冇乜見過人講bareminerals唇妝
今日買set 送左gen nude系列matte liquid lip sample
送左#BO$$ 色無伏
上嘴感覺同味道都似ct matte
texture 係mousse 狀
swatch 上手超級creamy超好推
聞落係朱古力味
first impression 幾好

送上三張google 圖

全部色都好靚

我有枝gen nude lipstick
strip係我mlbb 超靚又潤
T字位出油好勁有冇咩primer推介?個個話sofina嗰隻好用我用完爆油
同埋我眼都溶得好勁有冇eyeliner介紹?love liner係咪好用?
Thxthx
T字位出油好勁有冇咩primer推介?個個話sofina嗰隻好用我用完爆油
同埋我眼都溶得好勁有冇eyeliner介紹?love liner係咪好用?
Thxthx

試下cezanne
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞