[勿助長代購勿提Loreal gp第一頁有懶人包]護膚品化妝品討論區#80

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
有冇絲打試過係sf買完收到佢email話 dispatched 左但係禁入去條track order嘅link 話冇information
有冇絲打試過係sf買完收到佢email話 dispatched 左但係禁入去條track order嘅link 話冇information

會唔會只係未Update

我多數收到佢sms 過2日先check 佢到左港未
有冇人想夾colourpop
宜家shopping cart得$28
有咩平價美白好推介 想搽頸

Ordinary v c
記得溝面霜查 就咁查有d乾

呢支野好結下...

我未試過那 不過乾乾地
通常滴一兩滴溝面霜查

The ordinary vc23我有用呀
成日無貨有啲難買 先上黎問

Workbitch絲打我有諗過 但咁溝好似好流質
未上頸已經滴曬落手到既感覺

其實vc美白冇其他咁好
一唔用會反黑得好勁
不如買ordinary堆美白精華慢慢揸好過

呢支野好結下...

我未試過那 不過乾乾地
通常滴一兩滴溝面霜查

其實vc美白冇其他咁好
一唔用會反黑得好勁

Shiseido 美白line 都好好 不過貴左d

會唔會只係未Update

我多數收到佢sms 過2日先check 佢到左港未

個dispatched嘅 email 已經係兩日前

呢支野閃粉真係好勁,冇光線照住還好一有光就pk了,反射出黎嘅光同鑽石有得揮

呢支野好結下...

我未試過那 不過乾乾地
通常滴一兩滴溝面霜查

其實vc美白冇其他咁好
一唔用會反黑得好勁

唔係話用完vc 23搽返防曬就ok咩
呢支野閃粉真係好勁,冇光線照住還好一有光就pk了,反射出黎嘅光同鑽石有得揮

所以我唔敢用beauty blender上 好驚洗唔走啲閃粉

呢支野好結下...

我未試過那 不過乾乾地
通常滴一兩滴溝面霜查

其實vc美白冇其他咁好
一唔用會反黑得好勁

因為vc個美白系統係停左係黑色素形成前一個位
慢慢積下積下就越黎越多
你停左咪多左之前個step既產物變做黑色素
所以同vit b3 熊果素嗰啲一齊用下會好啲
vc可以刺激骨膠原
唔係完全冇用既

呢支野好結下...

我未試過那 不過乾乾地
通常滴一兩滴溝面霜查

其實vc美白冇其他咁好
一唔用會反黑得好勁

因為vc個美白系統係停左係黑色素形成前一個位
慢慢積下積下就越黎越多
你停左咪多左之前個step既產物變做黑色素
所以同vit b3 熊果素嗰啲一齊用下會好啲
vc可以刺激骨膠原
唔係完全冇用既

我用左兩枝仲有兩枝係到
咁有無產品係減少黑色素 或者再勁啲消減佢

Vc同熊果素一齊用可以解決到 一唔用就黑返呢個問題
colourpop 30% off
有冇人夾?

貴幾蚊
有得香港買緊係香港買

洗面冇留意都會
洗面得登洗下會好好多
除非你係生石頭瘡

我之前睇中醫 話耳仔有瘡係個人太燥 太上火
夜瞓會谷到上耳仔

洗面冇留意都會
洗面得登洗下會好好多
除非你係生石頭瘡

頭髮邊邊位真係成日都唔記得洗or hea 洗
我之前睇中醫 話耳仔有瘡係個人太燥 太上火
夜瞓會谷到上耳仔

好耐冇試過兩點前訓 人不在香港又難搵涼茶下火
有無人會好似我咁 一擠暗瘡黑頭粉刺一大力啲/擠多兩下 個忽塊皮已經起左離左肉好似水泡咁 穿左都係流水出黎成塊皮已經搣得出黎

咁樣係咪啲皮薄得滯 點先可以養返厚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞