[勿助長代購勿提Loreal gp第一頁有懶人包]護膚品化妝品討論區#80

1001 回覆
17 Like 9 Dislike

Lululun真出個種包裝既面膜 即刻一盒盒個種
好好多 一pack多塊比我dum鬼哂

呢個brand d 面膜真係終極垃圾
之前貪新鮮買過2 packs
點知full 上面係極唔貼之餘仲好似倒抽乾面部水份咁
用咗幾次頂唔順就dump 哂
好浪費但真係頂唔順

我見平 一盒3種 21塊 點知垃圾到咁
塊mask嘅精華好少 我都有比佢倒抽水份嘅感覺

前一兩個月缺啊 有display但係佢冇貨 打咗去好多分店問都話唔知幾時會翻貨 我仲成日去專櫃swatch 望梅止渴
有冇絲有用雪花秀?有冇好介紹
有冇絲blackfriday果陣係lf買左野未收到?
因為我分左3張單落,
上星期收到其中一單,
仲有兩單隔成個星期都未收到, 有D擔心
有冇人話我知係正常現象

潤燥精華 超正 可以穩定肌膚 幫助吸收
如果你想試成個系列
建議你去豬market官方網店買
5-800有一set

如果你想試成個系列
5-800有一set

講漏左 佢真係幾潤下 如果唔係乾肌會頂唔順
有冇絲打用過毛穴撫子隻洗面粉?
同ORBIS比邊隻好用D

如果你想試成個系列
5-800有一set

我乾呀 宜家就係睇緊G MARKET..
係咪一SEARCH雪花秀潤燥D TOP RESULT就買得架啦?

如果你想試成個系列
5-800有一set

係咪一SEARCH雪花秀潤燥D TOP RESULT就買得架啦?

我禁kbeauty 碌到底就有雪花秀揀
或者你直接打都可以
不過佢好多內文得韓文
你可能要辛苦少少去官網對
如果你想再慳皮d 可以去wish買sample
佢有set sample買 我見一百有找咁

如果你想試成個系列
5-800有一set

或者你直接打都可以
不過佢好多內文得韓文

http://item2.gmarket.co.kr/English/detailview/Item.aspx?goodscode=1139150259

打算屌呢個了

如果你想試成個系列
5-800有一set

或者你直接打都可以
不過佢好多內文得韓文

http://item2.gmarket.co.kr/English/detailview/Item.aspx?goodscode=1139150259

打算屌呢個了

抵到爛700蚊 用幾個月無問題

琴日先落單買左LM碎粉

如果你想試成個系列
5-800有一set

或者你直接打都可以
不過佢好多內文得韓文

打算屌呢個了

小啦巴用恆生卡仲有張7折COUPON比返你下次用..
考慮緊宜家係咪應該買枝細既,等張7折COUPON先買枝大
有冇絲blackfriday果陣係lf買左野未收到?
因為我分左3張單落,
上星期收到其中一單,
仲有兩單隔成個星期都未收到, 有D擔心
有冇人話我知係正常現象

我hqhair都未收到

如果你想試成個系列
5-800有一set

或者你直接打都可以
不過佢好多內文得韓文

打算屌呢個了

小啦巴用恆生卡仲有張7折COUPON比返你下次用..
考慮緊宜家係咪應該買枝細既,等張7折COUPON先買枝大

買支細試下先
我覺得7折買面霜/潤燥精華抵d

琴日先落單買左LM碎粉

絲打係唔係乾肌
同埋我眼下極乾 可能我問題

剩係用過clarifying mask ok好用

琴日先落單買左LM碎粉

絲打係唔係乾肌

屌我又係, 好撚多紋,好癲

你用咩CONCEALOR同眼霜 交流下..
我宜家轉左用TARTE,好左少少
有冇絲打一起夾sf 郵費😁

琴日先落單買左LM碎粉

絲打係唔係乾肌

我都好多紋 幾歲開始已經勁深眼紋
所以我已經放棄咗
我平時化妝前會搽clinique嘅眼霜再上遮瑕膏 咁樣會冇咁乾 有排我勤力早晚都搽 眼紋係明顯有淡到 但係一冇搽就打回原形
Concealer 係用之前絲打介紹嘅shiseido 眼部遮瑕
係唔乾 不過遮瑕度就還好 遮唔哂個道友黑眼圈
Tarte我都想試啊 不過冇得試色 又要搵代購唔敢亂買 同埋上網睇review好兩極

琴日先落單買左LM碎粉

絲打係唔係乾肌

所以我已經放棄咗
我平時化妝前會搽clinique嘅眼霜再上遮瑕膏 咁樣會冇咁乾 有排我勤力早晚都搽 眼紋係明顯有淡到 但係一冇搽就打回原形
Concealer 係用之前絲打介紹嘅shiseido 眼部遮瑕
Tarte我都想試啊 不過冇得試色 又要搵代購唔敢亂買 同埋上網睇review好兩極

我個FD幫我係代購買,我都唔識搵其實 佢搵個間有TESTER試,不過一定要食現貨價,可能MARK UP左幾十蚊咁

我都係第1次係代購買野....因為我FD買完毒我 我自己用就遮到7,8成囉

琴日先落單買左LM碎粉

絲打係唔係乾肌

所以我已經放棄咗

試下勤力敷眼膜?
有好多眼精華/霜都可以令紋淺啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞