[勿助長代購勿提Loreal gp第一頁有懶人包]護膚品化妝品討論區#80

1001 回覆
17 Like 9 Dislike

好紫喎 黃皮友唔友好
黃皮唔敢買咁sharp既色

仲未收到呀, 收到話你知, 或者等其他絲打解答
我係黃皮偏白, 但想買紫色試下

我之前買左呢個 靚到痴線

上網買平過係日本買
我係日本買 5500yen
上網先 hkd 290

我就係見SF仲平過日本, 所以買粒黎試下
呢隻色都唔錯, 係我target之一
CHRISTOPHE ROBIN簡直係油頭救星 用完之後覺得每條頭髮都識呼叫

形容得好搞笑

好紫喎 黃皮友唔友好

上網買平過係日本買
上網先 hkd 290

我都有呢隻色呀!
勁靚勁好用 個掃又滑

好紫喎 黃皮友唔友好

上網買平過係日本買
上網先 hkd 290

我都有呢隻色呀!
勁靚勁好用 個掃又滑

生火了

我覺得唔算long last
宜家日日用12蚊店brow coat
真係keep成日

我都用開12蚊店brow coat 冇得輸
除左做運動爆汗 一抹汗就點都甩

今日第1次用驚重手 我畫左成5分鐘
睇黎返工趕都係用返EXCEL好
冇用brow coat睇下可keep幾耐先
CHRISTOPHE ROBIN簡直係油頭救星 用完之後覺得每條頭髮都識呼叫

好慘..........................................................................

原來又係同GROUP架又係
有冇絲打知邊到有得買orbis嘅產品現貨,啲專櫃執晒好唔方便

有冇絲打知邊到有得買orbis嘅產品現貨,啲專櫃執晒好唔方便

我係日本囤貨....
冇啦, 上樂天買啦

我係日本囤貨....
冇啦, 上樂天買啦

但ORBIS 都有D野伏伏地, 我用佢既防曬同洗面粉,覺得好用
你仲有咩好介紹

我係日本囤貨....
冇啦, 上樂天買啦

但ORBIS 都有D野伏伏地, 我用佢既防曬同洗面粉,覺得好用
你仲有咩好介紹

我都剩係用防曬,聽講洗面粉好好用
好想試

我係日本囤貨....
冇啦, 上樂天買啦

你仲有咩好介紹

好想試

我次次去日本就買防曬,搞到勁多,用唔完
洗面粉幾好用架, 不過會有D乾~

我係日本囤貨....
冇啦, 上樂天買啦

你仲有咩好介紹

好想試

清暗粒係咪幾好,上樂天訂了

我係日本囤貨....
冇啦, 上樂天買啦

你仲有咩好介紹

好想試

我D暗粒收到好埋,好難清..但鼻D黑頭一洗完就會標左D出黎,好易刮甩

形容得好搞笑

貴係唯一缺點

想知絲用左咩???? 都係油頭

我係日本囤貨....
冇啦, 上樂天買啦

你仲有咩好介紹

好想試

我D暗粒收到好埋,好難清..但鼻D黑頭一洗完就會標左D出黎,好易刮甩

如果去台灣/有fd去台灣都可以睇下
成日有買滿幾錢就平
計返有7-8折

Lululun真出個種包裝既面膜 即刻一盒盒個種
好好多 一pack多塊比我dum鬼哂
喺cyber monday買了colourpop的人收到貨未? 佢3號ship但到今日都未收到
喺cyber monday買了colourpop的人收到貨未? 佢3號ship但到今日都未收到

YES RECEIVED ON YESTERDAY

呢個brand d 面膜真係終極垃圾
之前貪新鮮買過2 packs
點知full 上面係極唔貼之餘仲好似倒抽乾面部水份咁
用咗幾次頂唔順就dump 哂
好浪費但真係頂唔順

想知絲用左咩???? 都係油頭

尋日用完, 用一毫子咁大已經夠全個頭 但我髮量少, 不過油頭應該都係頭髮幼唔多髮啦我估?

尋日用完,今日同聽日都會感覺到個頭冇咁易出油

之後可能太後日就慢慢再回復返平時既油量咁囉,
因為我個頭真係好多油,好撚臭,好驚人聞到

可能一般油可以KEEP得好D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞