Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
女朋友想要金色,岩岩先知原來行貨無金色,得水貨有 點算⋯邊到買好?

出粉囉

泰國人鐘意金色多過粉紅色

想問下有冇用line既巴打
抽語音係咪點樣都係喇叭出聲? thx

抽=播
[quote]諗緊 s8定 s8+ 大mon好似好j啲

用過n8,宜家就用緊s8,睇手感一定s8,又放到褲袋,裸機size一流。如果想大mon,我寧願俾多少少揀n8多過s8+,可以玩埋雙鏡, 覺得貴就買64

我都覺得一係s8,一係n8
s8+唔爹唔吊咁
決定左s8+ 個人唔多鐘意n8 四四方方
有冇人部s8+會間唔中自動rebootq

未試過 係咪撞左app?

好似係835通病 google過有人試過
有無乜野美化apps 同wallpaper 推介, 唔想浪費個moon
其實今時今日root唔root機個分別仲係咪咁大?
好耐無用過an機,對上一部係desire hd
有無乜野美化apps 同wallpaper 推介, 唔想浪費個moon

想美化d咩?去Samsung主題有d都幾高質
wallpaper可以試下google果個app

我冇root啦…對上係s advance
我自己root係純粹想多d ram同用xposed
但依家都好似冇咩需要
係咪水貨用唔到4.5g? 行貨先得? 好似關粒u事?

個app會彈
s8+有咩wallpaper正
個人鐘意黑色 依家用緊全黑wallpaper

無root好耐 正常用唔需要root 同埋root左 Samsung pay ,an pay ,knox果d用唔到

個app會彈
s8+有咩wallpaper正
個人鐘意黑色 依家用緊全黑wallpaper

要黑色就裝substratum再裝個swift dark

咩名?

咩名?

IU
[quote]諗緊 s8定 s8+ 大mon好似好j啲

用過n8,宜家就用緊s8,睇手感一定s8,又放到褲袋,裸機size一流。如果想大mon,我寧願俾多少少揀n8多過s8+,可以玩埋雙鏡, 覺得貴就買64

我都覺得一係s8,一係n8
s8+唔爹唔吊咁
決定左s8+ 個人唔多鐘意n8 四四方方

N8手感之差正常 機身要放支S pen
不過自從S8推銷期過左
建議都係S8 要筆就N8

完美展示moon 既色彩

其實主要想搵2K wallpaper 同 多d主題

這不是我的s8嗎

這不是我的s8嗎

係格離po見到轉過黎
用緊iphone7 plus想轉note8有幾個問題

1:打機lag唔中lag

2:電量夠唔夠一日用(重度使用者)

3之前用過s8 plus,個mon四邊好紅,note8會唔會咁樣?

這不是我的s8嗎

係格離po見到轉過黎

keep your finger on the sensor a little longer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞