Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
有冇巴打部note8 無端端甩漆,自己部機買左剛剛十日,無跌過,但自己甩漆

咩位甩? 唔係玻璃來嫁咩

支筆附近邊框角位
有咩芒貼好用
成日摸到或者hi芒貼條邊
感覺唔爽
利申 胃訊玻璃貼
有咩芒貼好用
感覺唔爽
利申 胃訊玻璃貼

唔用貼

me開始第一日已經唔用
唔好意思師兄,請問note8 會唔會有行貨水貨之分
同埋有冇咩美版 韓版果d分別
唔該晒
唔好意思師兄,請問note8 會唔會有行貨水貨之分
同埋有冇咩美版 韓版果d分別
唔該晒

當然有

可唔可以講下分別係邊
有咩芒貼好用
感覺唔爽
利申 胃訊玻璃貼

唔用貼

me開始第一日已經唔用

我驚跳爆 或者花左
有冇巴打部note8 無端端甩漆,自己部機買左剛剛十日,無跌過,但自己甩漆

有咩芒貼好用
感覺唔爽
利申 胃訊玻璃貼

唔用貼

me開始第一日已經唔用

我驚跳爆 或者花左

花完過一兩個禮拜就唔架喇
認真一問
想轉s8 但去大鋪試機 就咁碌都有d lag 是否正常?
s8 容唔容易輕機?

去到盡 出大機128
岩岩去豐澤訂左s8+ 64 間間都無哂黑色 希望開心使用 諗住買rhino shield 有無人用過/緊
頭先去左豐澤玩部note8
完全冇lag 唔似s8 掃mon已經lag

想問下各位你地用耐左會唔會lag?

s8 display機可能用緊之前早期software未更新係有d問題
note 8, 唔知係唔係撞app 間唔時會freeze 死左咗,但又唔係好密

咩app
點樣set led提示
我想將其他app唔要led提示
例如毒果

s8 display機可能用緊之前早期software未更新係有d問題

更新左 冇之前既問題?

更新左 冇之前既問題?

更新左 冇之前既問題?

港行更新得慢
各位巴打,想問下S8+個home制唔識震有冇解決方法?重新開機都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞