Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
SAMSUNG半年屏保養係咪任你點玩都係300蚊換一次?
好想裸屏但岩岩買返黎未捨得住

依家仲有?

買左7日內登記就有

換左mon係咪就防唔到水

依家仲有?

買左7日內登記就有

官方同你換唔會掛
Samsung / Android 有冇邊個健身/健康app好用

個S.Health 廢廢地既
划艇機/單車機 只係要輸入時間 無得輸入距離/速度
咁出黎個卡路里計法都唔多準
你地用佢個***launcher定用其他

依家仲有?

買左7日內登記就有

應該有影響
求問Note8 邊度出機好

電訊數碼
note8個智能cap圖成日幫我cap埋d字 搞到次次都要del字先send得
有無得唔留字?

電訊數碼

上台??我諗住買淨機咋

電訊數碼

上台??我諗住買淨機咋

咁真係唔知
係smt網店買S8+,入優惠碼,減$900/$1000

S8+ 64GB : "S8SAVE1000"
原價6398,扣完5398

S8+ 128GB: "S8SAVE900"
原價6998,扣完6098

PS. 另有250里數+$100配件優惠+1年爆芒保

注意,搵唔到個優惠碼到期日,今日試左work

轉自HKEPC
係smt網店買S8+,入優惠碼,減$900/$1000

S8+ 64GB : "S8SAVE1000"
原價6398,扣完5398

S8+ 128GB: "S8SAVE900"
原價6998,扣完6098

PS. 另有250里數+$100配件優惠+1年爆芒保

注意,搵唔到個優惠碼到期日,今日試左work

轉自HKEPC

今日係胃信睇都好似係呢個價 有錯勿屌
係咪即係全線準備減價
我未買諗住呢幾日出機
係咪即係全線準備減價
我未買諗住呢幾日出機

我又係
想S8 64去到$4000頭左右就入手

梗係用nova
s8 18.5:9螢幕 有咩美劇app可以全屏

線上睇一開full 就兩邊黑填唔到full
用咗一星期甩漆
有冇人反映下
fyi 我部野貼完手工mon貼

咩貼?

白己貼定揾人貼 幾錢

搵人貼, $4XX

不過好正 番唔到轉到, 話我ON9我都覺得抵,
試D貼試試下都貼到呢張, 真係比較完美

冇M額唔係中空冇彩虹冇網點
不過就真係偏貴,有巴打話呢個貼法係台灣好盛行, 叫UV玻璃膠,
上YOUTUBE都search到d片, 希望可以推到香港都興呢種貼法

NOVA

NOVA

以前用solo nova 而家原生 廢事煩 同埋原生轉機方便d

NOVA

以前用solo nova 而家原生 廢事煩 同埋原生轉機方便d

同埋外加多個launcher 驚食多重ram
fyi 我部野貼完手工mon貼

咩貼?

白己貼定揾人貼 幾錢

搵人貼, $4XX

不過好正 番唔到轉到, 話我ON9我都覺得抵,
試D貼試試下都貼到呢張, 真係比較完美

冇M額唔係中空冇彩虹冇網點
不過就真係偏貴,有巴打話呢個貼法係台灣好盛行, 叫UV玻璃膠,
上YOUTUBE都search到d片, 希望可以推到香港都興呢種貼法

邊到貼 係咪深水埗個間 我上次上過唔岩個套貼唔到
dbrand skin 會唔會同mon貼疊住?
好似cut得好靚
好似cut得好靚

你講機面個貼 應該唔會啦
我都諗住貼 玩多一排部機真係無乜野就買
佢個Black dragon好正
好似cut得好靚

你講機面個貼 應該唔會啦
我都諗住貼 玩多一排部機真係無乜野就買
佢個Black dragon好正

隻dragon好靚,不過部機唔係黑色貼上去好怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞