Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
想出Note 8, 衛訊幾多
其實戴對眼鏡既人黎講
個紅外線鏡係咪完全無用

睇塊鏡
我想問下跌過部s8落地下
之後搖部電話發現好似鏡頭入面果部分甩左啲野 有聲
跟住我想知差電果個位入左水點算?要點整乾啲水?部電話已經話偵測到水份
同埋如果爆左後面係咪拎去samaung整?整完防水會唔會無咁好?
其實戴對眼鏡既人黎講
個紅外線鏡係咪完全無用

戴眼睛戶外經常唔得,室內就無問題,睇下有無強光反射
我想問下跌過部s8落地下
之後搖部電話發現好似鏡頭入面果部分甩左啲野 有聲
跟住我想知差電果個位入左水點算?要點整乾啲水?部電話已經話偵測到水份
同埋如果爆左後面係咪拎去samaung整?整完防水會唔會無咁好?

搖電話有聲正常
因為有OIS

一陣會經過,同你睇下 我都想出

睇下有冇回贈/禮物
我都想出

睇下有冇回贈/禮物
我都想出

我都想出 X 2

其實剩機抵D 還是跟機上台抵D???

😀

睇下有冇回贈/禮物
我都想出

我都想出 X 2

睇完,無跌價
一陣去長沙環包膠
四百幾蚊希望用到Case

睇下有冇回贈/禮物
我都想出

我都想出 X 2

睇完,無跌價

屌,..三叔個價有無企到咁撚硬呀

睇下有冇回贈/禮物
我都想出

我都想出 X 2

睇完,無跌價

屌,..三叔個價有無企到咁撚硬呀

用credit card各大鋪頭會有回贈既
一陣去長沙環包膠

我之前上過去睇 我個case用唔到
btw最好上佢Facebook約一約 因為佢樓下道門要佢幫你開
一陣去長沙環包膠

btw最好上佢Facebook約一約 因為佢樓下道門要佢幫你開

有冇fb keyword?
一陣去長沙環包膠

包完,用到Case
一陣去長沙環包膠

包完,用到Case

https://www.1024f.hk/pages/everdry

係呢到貼,貴係貴但觸點無問題又順手
唔會有網點
一陣去長沙環包膠

包完,用到Case

https://www.1024f.hk/pages/everdry

唔會有網點

就係呢到 我都有諗過貼張貼唔用宜家手上個套
一陣去長沙環包膠

包完,用到Case

唔會有網點

我用到Case
剛剛出左機, 巴打們有冇d 咩正貼同套推介下?
At 又怕左佢d 彩虹紋
主畫面向下拉入app界介
硬係覺得個動畫有少少lag

從來係開發者選項熄哂啲on9動畫
一陣去長沙環包膠

包完,用到Case

唔會有網點

我用到Case

咁為好囉

我用緊rhinoshield個case
我覺得幾好

不過要注意 呢個case好多mon貼都用唔到
所以我都裸mon緊 有掙扎過唔用呢個case

包膠用唔用到

有機會唔得

我都用緊rhinoshield 但我係bumper 同埋係s8+ 我唔清楚rhinoshield有無case 但如果你用rhinoshield既bumper 佢自家有玻璃貼同背貼係一定貼到上去唔會頂住 但唔平係真既 3樣野我買左成700蚊 唔係新機我都唔咁破費

邊到有得買佢既自家mon貼

通常有得買個bumper都會有得買張貼 我幫襯果間係星際二樓盡頭 bumper用http://price.com個價買會平啲 貼唔知有無

btw 巴打覺得張貼點 手感好唔好 有無話搞到個mon既色唔同左
諗住拎埋個套去試下呢張貼先
主畫面向下拉入app界介
硬係覺得個動畫有少少lag

從來係開發者選項熄哂啲on9動畫

轉用nava
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞