Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
samsung有無得好似iphone咁click一下返去網頁最上面 有時睇睇下想睇番上面要碌好耐

咩app?
samsung有無得好似iphone咁click一下返去網頁最上面 有時睇睇下想睇番上面要碌好耐

咩app?

唔係特定app 類似手勢咁 一按mon頂部就自動返最上 lihkg都得

咩app?

唔係特定app 類似手勢咁 一按mon頂部就自動返最上 lihkg都得

如果係lihkg ,輕輕向下一掃,彈左主題名,你禁一下佢會番向哩一頁最頂 ,但如果講統一手勢就應該無

咩app?

如果係lihkg ,輕輕向下一掃,彈左主題名,你禁一下佢會番向哩一頁最頂 ,但如果講統一手勢就應該無

有lihkg已經好好 thx a lot
想問下依家note8出左一段時間 有冇咩整體通病大問題 例如黑藍色會甩漆果類

因為過兩日應該會去出機 所以想最後問一問
想問下依家note8出左一段時間 有冇咩整體通病大問題 例如黑藍色會甩漆果類

暫時黑色有甩漆個案,其他無乜問題

最大問題係MOON貼同埋有時會HOLD住左部機
黑撚左畫面一係就長著等佢自己重開一係就自己強制重開(唔知係咪得我同另一個巴打咁)BTW IPHONE用過,HTC U11又玩過 NOTE8暫時都滿意
好手感,望落曲MOON有D時代感,係背面雙鏡頭有D柒

黑撚左畫面一係就長著等佢自己重開一係就自己強制重開(唔知係咪得我同另一個巴打咁)BTW IPHONE用過,HTC U11又玩過 NOTE8暫時都滿意

黑畫面真係未試過,會唔會係apps 撞左
雙鏡哩D重口味野睇黎真係人人唔同 我反而鍾意佢雙鏡排列成長方形同部機一樣係長方形幾match

btw 今年都試左好多部機,最近u11plus 都玩埋手感係幾好,不過個mon 觀感真係差note8一截 睇youtube又無得好似samsung咁智能拉闊

如果note8 要講最大缺點,真係長左D

黑畫面真係未試過,會唔會係apps 撞左
雙鏡哩D重口味野睇黎真係人人唔同 我反而鍾意佢雙鏡排列成長方形同部機一樣係長方形幾match

btw 今年都試左好多部機,最近u11plus 都玩埋手感係幾好,不過個mon 觀感真係差note8一截 睇youtube又無得好似samsung咁智能拉闊

如果note8 要講最大缺點,真係長左D

外觀黎講note8好岩我 但係黑畫面好似有d問題喎
而家買note8 邊度買最抵?
S8 細黑 行 仲未有

唔會有
用note8個原生速成鍵盤
瘋狂打錯字
瘋狂打錯字

用google粵語啦
瘋狂打錯字

google 吧
部s8貼咁咗玻璃貼後觸犯控差咗好多

只可以講唔好貼D Cheap 貼, 特別係中間無膠果d
臨時用ok, 長用晒錢
仲諗緊s8+ 128 定note 8 64
note8 有咩貼好用
求介紹

睇你肯唔肯比錢,用緊手工貼係深水步貼
400幾蚊,今日返去補返D膠水唔收錢幾好人
用得好順手,唔會好似街D貼咁有網點
真心推介比巴絲
如果覺得貴好多巴打都揀唔用MOON貼直接玩

burgundy 色幾時出
note8 有咩貼好用
求介紹

真心推介比巴絲

自己上gmarket買whitestone仲正,連運費330 左右

只可以講唔好貼D Cheap 貼, 特別係中間無膠果d
臨時用ok, 長用晒錢

等緊淘寶張水凝膜,所以先貼住張玻璃貼。張玻璃貼係好靚幾fit,但觸控真係差咗好多
note8 有咩貼好用
求介紹

納米保護膜

裸奔緊

咩都唔用最好
note8 有咩貼好用
求介紹

真心推介比巴絲

https://www.facebook.com/EverDry.HK/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞