Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
老母部s8+爆左背
原廠整大約幾錢?
用緊iPhone
黎緊可能買多部N8/S8雙修
想問Android有冇app可以將iTunes library嘅歌同步落an機?
唔想插電話落電腦拉歌

冇,用電腦搞啦,IOS個系統好封閉
岩岩出左NOTE8
個OS個順滑感好過ONEPLUS
岩岩出左NOTE8
個OS個順滑感好過ONEPLUS

出面個個吹op5無限順過note8 未用過 唔識
3台做緊NOTE8無限上網PLAN好撚底
$555包機無限上網送貼同叉電器 0機價免預繳

我csl續約都係555但乜都冇送
用緊iPhone
想問Android有冇app可以將iTunes library嘅歌同步落an機?
唔想插電話落電腦拉歌

iPhone s7E雙修表示用apple music 算數
利申 木耳
用緊iPhone
唔想插電話落電腦拉歌

iPhone s7E雙修表示用apple music 算數
利申 木耳

我iPhone果邊用緊iTunes Match(年費$188)
Android我知有Google Music(免費,不過香港冇)
都係可以成個music library upload上去
兩個都會壓歌(個人冇咩所謂)
但想知Android果邊有冇app做到iTunes sync歌過去
因為唔想分開兩個library
note8既巴打share下你地用緊咩wallpaper
我上網揾個d圖做wallpaper通常都太細搞到放大左
有冇得改到向下拉係狀態 向上拉係Menu
呢架向上向下都Menu
呢架向上向下都Menu

呢架向上向下都Menu

note8既巴打share下你地用緊咩wallpaper
我上網揾個d圖做wallpaper通常都太細搞到放大左

呢架向上向下都Menu

入galaxy app,update touchwiz,再係桌面長按空白地方再set👇
想問下note8 仲會唔會突然背隻好熱
因為我用s8+打機同7plus打機
明顯s8+熱d 熱完仲會lag

比較少打機,多數都係玩半粒鐘左右就停 微暖

用左三個星期,未熱過,係快充時暖暖地
有冇整全黑既詳細教學 note8

adb shell settings put global navigationbar_color -16777216
adb shell settings put global navigationbar_current_color -16777216
唔知係咪錯覺 s7e用左全黑theme 好似慳電d

Amoled 丫嘛

Amoled 丫嘛

amoled 講咗好耐嘅優點
可以做到 真。黑 慳電

S8係咪?

Amoled 丫嘛

amoled 講咗好耐嘅優點
可以做到 真。黑 慳電

S8係咪?

我係用全黑wallpaper
幾型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞