Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
打斜望個 mon會偏綠色
咁樣係正常?
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌

不如買S8+ 128咪仲抵
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌

我仲諗緊s8 64定係n8 64
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌

64唔太夠用,128先得
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌

好奇一問 ,點解唔買256,因為可以插卡?
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌

256太貴
同埋屋企有張200gb sd card
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌

其實你哋要咁大 係咪真係用得晒
係咁有大買大

基實ram越大速度越快 不過差別唔係話好易感受得到

同埋入sd card會拖慢部機

最後就係用黎擺av
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌

係咁有大買大

我續約比5百幾機價就拎埋256
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌

係咁有大買大

最後就係用黎擺av

Ram/Rom
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌

原先想買64.(6100)
之後先128都係貴600蚊...

最後買左128加多張卡
打斜望個 mon會偏綠色
咁樣係正常?

打斜望偏色係正常
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌

原先想買64.(6100)
之後先128都係貴600蚊...

最後買左128加多張卡

我個人覺得128真係好夠用
爬左一陣Note8規格
係咪買64最抵屌

係咁有大買大

最後就係用黎擺av

Ram/Rom

rom
fyi 我部野貼完手工mon貼

SAMSUNG半年屏保養係咪任你點玩都係300蚊換一次?
好想裸屏但岩岩買返黎未捨得住

依家仲有?

已經裸緊,套mon都無 不過唔好學 我屎忽痕純粹

依家仲有?

買左7日內登記就有
http://www.techradar.com/news/android-oreo-likely-wont-come-to-the-samsung-galaxy-s8-until-next-year

//Work has already begun at Samsung HQ to ready the next software update for its most recent flagship phones to the latest Android 8 Oreosoftware, but it’s going to take more than a while longer.//

Sony推緊8.0啦喎

咩貼?

咩貼?

白己貼定揾人貼 幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞