Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
其實s同note series 2手放返出去個價會唔會好似iphone d機咁高?

冇 但an機價中最硬
S8+ 128 衛訊最高收5100
想出部S8,而家大家多數去邊出機有信譽?

+1想買 不過到到都有得買 有無話邊到買好啲
or有野送咁

or有野送咁

sun好似最平

or有野送咁

其實大鋪間間差唔多喇
留名
嘩 就到月尾有冇更新

同埋芒貼買邊款好?

Whitestone

咁巴打邊度出機可以順便買埋呢隻貼?

whitestone 真係咁堅?
香港有無鋪頭有得賣?

佢地個網根本冇得填9月22號買
note fans又full咗 就算依家登記都冇
有冇得set聽緊歌個陣播wtsapp錄音個陣可以自動停左個首歌

如果del左d無乜用既預載app
64gb會唔會夠用

利伸 會入歌
64gb會唔會夠用

利伸 會入歌

定還是都係128好d

or有野送咁

其實大鋪間間差唔多喇

反而想知粉紅色係咪好少鋪有
64gb會唔會夠用

利伸 會入歌

定還是都係128好d

s8 一定入128,因為6gb ram , n8就無所謂啦 不過想部機keep著最快最順 最好都係內置容量高D 唔洗入sd card 拖慢
64gb會唔會夠用

利伸 會入歌

定還是都係128好d

s8 一定入128,因為6gb ram , n8就無所謂啦 不過想部機keep著最快最順 最好都係內置容量高D 唔洗入sd card 拖慢

N8今年內有無機會跌價
64gb會唔會夠用

利伸 會入歌

定還是都係128好d

N8今年內有無機會跌價

係sun出平7百 忍唔著了
64gb會唔會夠用

利伸 會入歌

定還是都係128好d

N8今年內有無機會跌價

人仔台合約幾平600, 只係送條濕鳩USB線, 不用用落真係好好J, 用左1日訓埋覺起身仲有40%電, 真係痴撚線, 長開睇連登, 1個鐘都係用10%電左右, 第一次用咁核電既機
見d鬼佬好似都幫部n8痴skin 好似好靚

有冇圖睇睇
我想問有冇用s8/s8+既巴打去日本 用日本sim卡影相係咪會有聲?
一定要root左 先可以del左相機聲?

有冇圖睇睇

https://youtu.be/wQD1JvJZXdI
好似2:10到 or你上youtube打note8 skin都好多

Dbrand / easyskinz
再唔係就淘寶
64gb會唔會夠用

利伸 會入歌

定還是都係128好d

N8今年內有無機會跌價

人仔台合約幾平600, 只係送條濕鳩USB線, 不用用落真係好好J, 用左1日訓埋覺起身仲有40%電, 真係痴撚線, 長開睇連登, 1個鐘都係用10%電左右, 第一次用咁核電既機

唔打機真係好難用到冇電
放工玩到訓覺都仲有3x%電
64gb會唔會夠用

利伸 會入歌

定還是都係128好d

N8今年內有無機會跌價

唔打機真係好難用到冇電
放工玩到訓覺都仲有3x%電

善用埋電量控制入面個休眠功能 永保核電
有冇得set聽緊歌個陣播wtsapp錄音個陣可以自動停左個首歌

其實不嬲你錄緊音嗰陣時個音樂就會自己停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞