Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
頭先去左豐澤玩部note8
完全冇lag 唔似s8 掃mon已經lag

想問下各位你地用耐左會唔會lag?

s8 display機可能用緊之前早期software未更新係有d問題

更新左 冇之前既問題?

而家唔覺部s8+ 掃mon lag
各位巴打,想問下S8+個home制唔識震有冇解決方法?重新開機都係咁

去sound and vibration度睇下

我咩都冇㩒過, 擺咗佢一陣就冇事 不過都唔該巴打
各位巴打,想問下S8+個home制唔識震有冇解決方法?重新開機都係咁

去sound and vibration度睇下

我咩都冇㩒過, 擺咗佢一陣就冇事 不過都唔該巴打

我習慣咩震都關上
3台做緊NOTE8無限上網PLAN好撚底
$555包機無限上網送貼同叉電器 0機價免預繳

note 8芒色水好黃

note 8芒色水好黃

有得調
有冇巴打部note8 無端端甩漆,自己部機買左剛剛十日,無跌過,但自己甩漆

有冇巴打部note8 無端端甩漆,自己部機買左剛剛十日,無跌過,但自己甩漆

我部前日跌左一次,有用case,但個角有兩點

咩位甩? 唔係玻璃來嫁咩

支筆附近邊框角位

我又係呢個位,但係兩點
點樣set led提示
我想將其他app唔要led提示
例如毒果

試下用marker補返

試下用marker補返

拎去三星會唔會受理

試下用marker補返

拎去三星會唔會受理

如果無撞過跌過之類咁凹左落去,理論上應該要受理。
想問下你地係邊個網買Whitestone貼最平

同問...同埋之前聽講長沙灣有得痴埋,但搵唔番邊度

同問...同埋之前聽講長沙灣有得痴埋,但搵唔番邊度

好用?
用左幾日,電量好似用得好快咁。充完電拎上手禁下就無1-2%.. 想用省電模式,但成日禁止左wechat個連線,明明禁止左佢 休眠都係嘢咁
note8 既巴打有有更新?
更完有無咩分別
用左幾日,電量好似用得好快咁。充完電拎上手禁下就無1-2%.. 想用省電模式,但成日禁止左wechat個連線,明明禁止左佢 休眠都係嘢咁

好多人話慳電過iOS

好多人話慳電過iOS

連續睇片打機係一定耐用過ios , 不過待機 做輕量野就應該差唔多甚至差少少 講緊普通mode

分12個月?
有冇巴打知邊到做分期最抵?
有冇巴打知邊到做分期最抵?

淨機分期,note8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞