Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
有無人用水凝膜mon貼?

我就係買左, 係幾好J

個mon 高清? 手感如何? 同埋邊位易唔易甩
有冇人部s8+會間唔中自動rebootq

我就係買左, 係幾好J

個mon 高清? 手感如何? 同埋邊位易唔易甩

我就係貼得唔好, 電話未清好塵就貼, 貼完再想起返出黎清塵就貼唔返起邊.

如果貼得好就唔會有問題, 機背貼得唔錯無甩, 手感好, 貼完睇唔出, 好似祼機咁, 唔滑手, 無指紋, 最好就係無白邊.

家下就係買多2套再貼過前面, 仲有貼之前最好洗乾淨對手
想買s8+ 請問依部機啲水貨有冇問題? QC參唔參次,比如電量,mon色水嗰啲
武X野水貨賣緊4970,伏唔伏?

第一次買Android機

我覺得用完個mon冇咁靚
不過真係好薄,唔似貼左野
想買s8+ 請問依部機啲水貨有冇問題? QC參唔參次,比如電量,mon色水嗰啲

武X野聽聞伏伏地

我覺得用完個mon冇咁靚
不過真係好薄,唔似貼左野

咁我都係淘 3D mon 貼算
諗緊S8+不如直接買6gb一步到位
諗緊 s8定 s8+ 大mon好似好j啲

用過n8,宜家就用緊s8,睇手感一定s8,又放到褲袋,裸機size一流。如果想大mon,我寧願俾多少少揀n8多過s8+,可以玩埋雙鏡, 覺得貴就買64
諗緊 s8定 s8+ 大mon好似好j啲

用過n8,宜家就用緊s8,睇手感一定s8,又放到褲袋,裸機size一流。如果想大mon,我寧願俾多少少揀n8多過s8+,可以玩埋雙鏡, 覺得貴就買64

我都覺得一係s8,一係n8
s8+唔爹唔吊咁
裸mon好似用到啲塗層冇晒,好多指紋

依個case好似唔錯

依個好似skin嚟

好似係用貼嘅,唔係case

好我睇番好似係貼, 想問下有冇類似既case買呢

貼完買透明套啦
請問行貨個保養重唔重要?
請問行貨個保養重唔重要?

同帶套重唔重要一樣,係好哲學嘅問題

用緊淘嘅sgp neoflex
ok 無伏
但用佢透明殼,勁個D會推到條邊

武X野聽聞伏伏地

有朋友去出機
買完返到屋企先見到入面有幾張舊相
拎機返鋪頭就俾人屌返轉頭
最後個朋友含淚用新機價買二手機用
有冇s8n8靚殼推介?
有冇人部s8+會間唔中自動rebootq

未試過 係咪撞左app?
Whitestone貼o唔ok
好似好勁咁 但又貴

武X野聽聞伏伏地

有朋友去出機
買完返到屋企先見到入面有幾張舊相
拎機返鋪頭就俾人屌返轉頭
最後個朋友含淚用新機價買二手機用

唔該晒巴打,我都係唔好貪平
想問下有冇用line既巴打
抽語音係咪點樣都係喇叭出聲? thx
女朋友想要金色,岩岩先知原來行貨無金色,得水貨有 點算⋯邊到買好?
女朋友想要金色,岩岩先知原來行貨無金色,得水貨有 點算⋯邊到買好?

出粉囉

出粉囉

泰國人鐘意金色多過粉紅色
如果水貨既話邊間出機好⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞