Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike

噢 no 3.5 耳機

真係咁就唔會買,用過ip7就知冇3.5幾撚唔方便

噢 no 3.5 耳機

下次要轉我諗得返SONY

噢 no 3.5 耳機

下次要轉我諗得返SONY

個下巴收窄左都ok既 不過都係睇埋實物先講
始終無3.5mm
我寧願揀pixel2

收到更新
香港究竟邊度有whitestone賣

網購

計埋運要接近五百一張
Sun Mobile上台出Note 8好似又平左兩舊

諗多左一個星期又平多兩舊
今晚衝去出機先

收到更新

港版?

收到更新

港版?

yes
港行

諗多左一個星期又平多兩舊
今晚衝去出機先

係咪V30同iPhone X殺到
有減價壓力

收到更新

港版?

yes
港行

n9500

噢 no 3.5 耳機

睇定啲先再算
不過無3.5其實都還好
至少type c音質好過lighting又唔差過3.5

type c決定音質係個耳機
港版係咪冇7.1

n8 7.1.1 s8仍然7.0

一齊去samsung個mobile Facebook page問仲好啦

收到更新

港版?

yes
港行

仲未有

收到更新

港版?

yes
港行

仲未有

note8出左成個星期都有

噢 no 3.5 耳機

睇定啲先再算
不過無3.5其實都還好

你用type c耳機咪係囉,用3.5耳機就好煩同音質好取決於條轉線

噢 no 3.5 耳機

睇定啲先再算
不過無3.5其實都還好

你用type c耳機咪係囉,用3.5耳機就好煩同音質好取決於條轉線

同埋type c未取代曬,你冇帶都冇得問人借
依家仲要分lightening同type c..唉
我寧願3.5音質前dd
之前統一咪幾好,真係多謝apple

噢 no 3.5 耳機

睇定啲先再算
不過無3.5其實都還好

同埋type c未取代曬,你冇帶都冇得問人借
依家仲要分lightening同type c..唉
我寧願3.5音質dd
之前統一咪幾好,真係多謝apple
home個條bar有無得set透明or黑色
唔想要白色

點禁出黎

好似係顯示嗰度

我得咁既

我都係得咁

SMX果位巴打應該root咗之後冇update?
依家update完就冇得再自己揀色…
出左紫灰s8
有無咩特別野要set 較好左always on display 同側板
出左紫灰s8
有無咩特別野要set 較好左always on display 同側板

animation 速度
下面個navigation bar 轉全黑

另外仲有無咩widget推薦
大家開lock screen個芒係咪顯示左個wallpaper先 再題示時間
home個條bar有無得set透明or黑色
唔想要白色

點禁出黎

好似係顯示嗰度

我得咁既

我都係得咁

SMX果位巴打應該root咗之後冇update?
依家update完就冇得再自己揀色…

唔係,原來係我flash個rom嘅功能,sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞