Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike

點禁出黎

好似係顯示嗰度

我得咁既

我都係得咁

SMX果位巴打應該root咗之後冇update?
依家update完就冇得再自己揀色…

唔係,原來係我flash個rom嘅功能,sor

我記得以前有得任set色好似你咁,但係更完就冇咗
有無note8 case靚
重用緊垃圾送既Case

早買早享受
遲買多喇叭

幾時到note 8
重用緊垃圾送既Case

我用緊rhinoshield個case
我覺得幾好
重用緊垃圾送既Case

我覺得幾好

不過要注意 呢個case好多mon貼都用唔到
所以我都裸mon緊 有掙扎過唔用呢個case
重用緊垃圾送既Case

我覺得幾好

包膠用唔用到

收到更新

港版?

yes
港行

仲未有

note8出左成個星期都有

未有
重用緊垃圾送既Case

我覺得幾好

包膠用唔用到

有機會唔得
右手手指好難解鎖 成日都認唔到
屌岀左機兩日部note8 hold畫面hold左幾次
禁佢又無反應要強制關先得
係咪有問題 要換機
屌原本疊埋心水月尾出note 8 突然出左u11plus 4000電透明黑 好吸引
屌原本疊埋心水月尾出note 8 突然出左u11plus 4000電透明黑 好吸引

等埋實機先決定囉,不過中國公司

Btw原來htc冇headphone jack
s8 美版韓版 有8.0 beta同se 9.0
S8+全線有冇得減呢
Samsung根本屌打iPhone

u ultra 開始都無啦

u ultra 開始都無啦

預計下年Samsung啲flagship都唔會有headphone jack
所以今代值得入手
重用緊垃圾送既Case

我覺得幾好

要用番佢自家果個mon貼先得

收到更新

港版?

yes
港行

仲未有

佢意思係咪即係更新左之後會有dual messenger?
重用緊垃圾送既Case

我覺得幾好

包膠用唔用到

有機會唔得

我都用緊rhinoshield 但我係bumper 同埋係s8+ 我唔清楚rhinoshield有無case 但如果你用rhinoshield既bumper 佢自家有玻璃貼同背貼係一定貼到上去唔會頂住 但唔平係真既 3樣野我買左成700蚊 唔係新機我都唔咁破費
岩岩簽左上台約出左NOTE 8
想問下CASE同MON貼
有冇推介?
重用緊垃圾送既Case

我覺得幾好

包膠用唔用到

有機會唔得

我都用緊rhinoshield 但我係bumper 同埋係s8+ 我唔清楚rhinoshield有無case 但如果你用rhinoshield既bumper 佢自家有玻璃貼同背貼係一定貼到上去唔會頂住 但唔平係真既 3樣野我買左成700蚊 唔係新機我都唔咁破費

邊到有得買佢既自家mon貼
想知點解要取消headphone jack
不過好似上年就傳s8會取消 但最後都無 希望9都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞