Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
有冇s7/s7e用家裸跑 想問下會唔會好易花 唔想再買貼

無貼用左年半 無大光燈照睇唔到明顯花

有晚唔記得擺左落袋同條門匙一齊先至有條明顯花痕

都唔值錢架啦 裸咪裸

岩聽 裸佢老母
利申 地盤JJ

其實唔計掉到爆晒 純粹花下mon 底都係trade 果陣蝕幾舊水姐 但係換黎成年既完美手感同觸感 個人認為好底吊

我諗過 mon花 當3-400, 但係部難買貼難過閪既s7e買都貼都唔止呢個數啦
諗緊note8同S8+ 128, 比較完一輪,都好難決定,巴打有咩意見?

揀唔到嘅原因係咩先?

我宜家都用緊note,好少用支s pen
note8 又重過s8+, 唔知為咗支s pen值唔值得揀note8... 但s8+又好似出咗半年

有新買新

都唔值錢架啦 裸咪裸

岩聽 裸佢老母
利申 地盤JJ

其實唔計掉到爆晒 純粹花下mon 底都係trade 果陣蝕幾舊水姐 但係換黎成年既完美手感同觸感 個人認為好底吊

我諗過 mon花 當3-400, 但係部難買貼難過閪既s7e買都貼都唔止呢個數啦

無錯 當年第一次用s7e 仲未識分各種玻璃貼 晒左N多錢貼 ,一個月後唔理 裸機用 至到而家note8 都無用貼 不知幾爽
https://www.youtube.com/watch?v=-9atLtH4b-8

架妹介紹得幾好 推薦
youtube播唔到60fps

唔講都無留意搵整都唔見有p60選擇
唔怪得HDR片p60會窒
有無夾dbrand團?

點夾法
有無人係用x1 mon貼
覺得點

4k 60fps唔會窒 hdr會

https://youtu.be/FcEVbVrNIyg

無得fit size 全屏幕
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/26/213227_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png[/ig][/url]
Xposed都扑唔到連狗啲廣告

更新完我分唔到邊啲係圖邊啲係留言

屌我連圖都load唔到

https://youtu.be/FcEVbVrNIyg

無得fit size 全屏幕

hdr 片好似一直都無 唔知點解 
用緊s8嘅你地 更新左未

都唔值錢架啦 裸咪裸

岩聽 裸佢老母
利申 地盤JJ

無錯 當年第一次用s7e 仲未識分各種玻璃貼 晒左N多錢貼 ,一個月後唔理 裸機用 至到而家note8 都無用貼 不知幾爽

x2 真係好爽

未見有
note8 2日前有更新

未見有

仲係Android 7
DLLM三叔肯減價未,ipx都已經賣緊,以為自己賣緊iphone丫?
s8+出左半年都唔減
DLLM三叔肯減價未,ipx都已經賣緊,以為自己賣緊iphone丫?
s8+出左半年都唔減

未見有

仲係Android 7

三縮更新不嬲慢,2018年頭啦
個edge lighting通知唔work既
通知同個別app都有set到野,但得whatsapp用到

都唔值錢架啦 裸咪裸

岩聽 裸佢老母
利申 地盤JJ

x2 真係好爽

岩岩除左貼裸mon
手感好到返唔到轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞