Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
我有冇睇錯 s8+ 出左成半年胃信先減300
主畫面向下拉入app介面
硬係覺得個動畫有少少lag

更新
之前有講過 s8有間唔中自動重啟 首批賣用到而家 試過兩次

note 8 有冇出現過

你用咗半年? reboot兩次好正常啫吓話

你用咗半年? reboot兩次好正常啫吓話

想知note 8係咪一樣
突然成個螢幕無反應 按極黑畫面再著起已經reboot samsung logo

6月到依家0reboot
你地手機app佔左幾多gb 我果部s8+ 64gb,app佔左6gb 算唔算多?

note or s8
突然之間拎返部s3出黎想睇返以前d野 但係開唔到機
有冇人知點先開到
百佳抽獎中咗部note 8

咁厲害

原來真係會有人中到獎
以為都係內定比d員工家屬

原來真係會有人中到獎
以為都係內定比d員工家屬

本身用緊s7 有新電話lu
多謝誠哥

你大獲,誠哥打比你老細用盡你

note or s8

6月都未出NOTE 8
部S8 so far用左一個星期電量都無咩大問題,但充電反而好似充極都未充滿 你地有無呢個問題?
部S8 so far用左一個星期電量都無咩大問題,但充電反而好似充極都未充滿 你地有無呢個問題?

例如佢寫仲有一個鍾充完 但充左兩個幾三個鍾都未充滿

note 8試過 去到90%到會stop左
但唔扣電 最終換機

應該有問題 拿番去睇睇
請問各位師兄,s8用咩芒貼好?同埋有冇人用過納米保護膜?你好!

我覺得Price上的這個產品/服務很不錯:NanoFixit 高科技隱形納米保護膜 [3款容量] HK$99!
請即按連結看相關詳情:

http://www.price.com.hk/ec-product-detail.php?ecpid=5000&sh_ref=oth_69b98d7410c43f09006c8ef7cf5f7309

應該有問題 拿番去睇睇

如果用case 就可能係case問題 因為我有部G6 雖然用薄case 但有時細力少少插唔實都會轉慢速充電 大力少少插又正常翻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞