Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
用緊iPhone
黎緊可能買多部N8/S8雙修
想問Android有冇app可以將iTunes library嘅歌同步落an機?
唔想插電話落電腦拉歌

doubleTwist
有無鬼?
香港用唔用得?
更新麻唔麻煩?
同埋佢無講s8係咩色既?
跟圖係黑色?

各位大俠幫下手,好想加入s8大家庭
note8係咪用唔到PDP ?
有無鬼?
香港用唔用得?
更新麻唔麻煩?
跟圖係黑色?

佳寶買牛排
s8+轉v30 係咪自殺行動

lv系統,影相差過三叔 其他幾好,但係v30得4gb ram 今年黎計屎左d
而lg最需要擔心既係qc

lv系統,影相差過三叔 其他幾好,但係v30得4gb ram 今年黎計屎左d

g5 用用下熱 v20起印

佢同u11+出得好尷尬 臨到11月時間

HTC d qc都係好雞 ,同埋個樣真係好老土

勝在性價比高
s9 exynos 8910 準備好

岩岩出左nkte8 開心使用中

HTC d qc都係好雞 ,同埋個樣真係好老土

勝在性價比高

唔係講笑U11+係抵屌,但LG睇下人報告先
LG同***都有通病 一個就地板一個就個MOON
但HTC真心ON9出U11+打自己部U11
岩岩出左nkte8 開心使用中

真係個影相搞到衰左
果陣我係U11同佢之間揀,最後係U11
然後轉NOTE8 因為方便做野同外型

擺明假
有無鬼?
香港用唔用得?
更新麻唔麻煩?
跟圖係黑色?

佳寶買牛排

[quote]岩岩出左nkte8 開心使用中

真係個影相搞到衰左
果陣我係U11同佢之間揀,最後係U11
然後轉NOTE8 因為方便做野同外型[/quo雙修緊iPhone 7

擺明假

假架
有冇自定義輸入法?
如打 cwb 會出 銅鑼灣

play search "Miles Leung"
點n8唔可以好n8咁睇youtube完全fullscreen
唔通真係要貼果張手工貼
唔通真係要貼果張手工貼

我唔捨得
手機遊戲《天堂 2:革命》在亞洲地區大熱,就連 Samsung 都要捉住熱潮,跟遊戲開發商 Net Marble Games 和韓國電訊商 SK Telecom 合作,推出針對遊戲玩家的 Galaxy Note 8 特別版套裝。手機會在明日於韓國接受預訂,並且在週四正式上市開賣。

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/209527/1/
手機遊戲《天堂 2:革命》在亞洲地區大熱,就連 Samsung 都要捉住熱潮,跟遊戲開發商 Net Marble Games 和韓國電訊商 SK Telecom 合作,推出針對遊戲玩家的 Galaxy Note 8 特別版套裝。手機會在明日於韓國接受預訂,並且在週四正式上市開賣。

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/209527/1/

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞