Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
dbrand 個背貼skin個價就算買2個都唔夠數free shipping

$5美金啫,算啦
越少功能既os就越易update 想快用sony one plus 其他自己參透

得你先會理條戇鳩仔
SMT出S8+128 $6098 好想去馬但又想等下仲會唔會趺

note 8 64g最抵玩, 新機又有雙鏡同spen

s8 /s8+ 64 得4g ram買唔落手,s8+ 128g基本上已同 note 8 64 同價

S系死忠 對note系冇乜興趣 8+128有冇機會跌穿6千

s2 s3 s6 s8
SMT出S8+128 $6098 好想去馬但又想等下仲會唔會趺

s8 /s8+ 64 得4g ram買唔落手,s8+ 128g基本上已同 note 8 64 同價

s2 s3 s6 s8

我係s2 note3 z3 s7 note8
之前用開note5, 呢家轉左s8+
但係覺得個前鏡頭比以前矇左,明明d美gay mode校曬去0都係覺得唔夠清
其實我部機個鏡頭係咪有問題?

首先要抹清個前鏡先 一定要用布 唔好就咁用手指

其次,我都覺今版個前鏡色水淡左 不過清就感覺差唔多 而家前鏡都有埋自動focus 正路應該更清
越少功能既os就越易update 想快用sony one plus 其他自己參透

得你先會理條戇鳩仔

咁人地唔識 咪教下佢囉
vo wifi等唔等於whatapp call

得你先會理條戇鳩仔

咁人地唔識 咪教下佢囉

咁多「功能」 咁多pre-instll就係多功能?
咪搞到個系統慢晒
最 弊

得你先會理條戇鳩仔

咁人地唔識 咪教下佢囉

咪搞到個系統慢晒
最弊更新名單都未出

得你先會理條戇鳩仔

咁人地唔識 咪教下佢囉

咪搞到個系統慢晒
最弊更新名單都未出

咁關你咩事 你有份慢咩?
聽日出N8,有無MOON貼巴打們推介

s2 s3 s6 s8

我 Ace>note2>Mega 2>A9>S8+ smsung死忠 近呢半年前後用過i6s p,i7,pixel xl(用緊)做副機,之前都係單機,用過iphone都係覺得android好用d

s2 s3 s6 s8

我 Ace>note2>Mega 2>A9>S8+ smsung死忠 近呢半年前後用過i6s p,i7,pixel xl(用緊)做副機,之前都係單機,用過iphone都係覺得android好用d

iphone打機 介面 順d 但係太多野唔方便

得你先會理條戇鳩仔

咁人地唔識 咪教下佢囉

咪搞到個系統慢晒
最 弊

快過pixel2又過埋ip8都叫慢
https://youtu.be/8kpD3XCp49o

最最重要係呢堆功能真係好users friendly

比埋個keyword你參透下
1差異化 2完善
youtube播唔到60fps

Xposed都扑唔到連狗啲廣告
諗緊note8同S8+ 128, 比較完一輪,都好難決定,巴打有咩意見?

揀唔到嘅原因係咩先?

我宜家都用緊note,好少用支s pen
note8 又重過s8+, 唔知為咗支s pen值唔值得揀note8... 但s8+又好似出咗半年

使唔使簽約?
[url]有無夾dbrand團? [/url]
有冇s7/s7e用家裸跑 想問下會唔會好易花 唔想再買貼

都唔值錢架啦 裸咪裸

都唔值錢架啦 裸咪裸

岩聽 裸佢老母
利申 地盤JJ

都唔值錢架啦 裸咪裸

岩聽 裸佢老母
利申 地盤JJ

其實唔計掉到爆晒 純粹花下mon 底都係trade 果陣蝕幾舊水姐 但係換黎成年既完美手感同觸感 個人認為好底吊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞