Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
note8 有咩貼好用
求介紹

納米保護膜
note8 有咩貼好用
求介紹

納米保護膜

裸奔緊
Note 8 上網睇甩潻好似好嚴重,咁多位有無事?
有冇人用samsung個媒體瀏覽器睇sd card 啲相會lag,load圖又慢,del相有時仲會死app.
利申:S8
有冇人用samsung個媒體瀏覽器睇sd card 啲相會lag,load圖又慢,del相有時仲會死app.

sd card 有d問題

暫時見黑色有事 其他好似無乜

暫時見黑色有事 其他好似無乜

我黎緊應該買藍色
唔知聖誕節會減價未

但我張sd card之前插喺G5到係冇事,速度好快,拎去電腦試都冇嘢
有咩launcher推介
有冇S8/S8+/N8 用家幫下手
小弟獨立DEVELOPER
無錢買新電話做測試
唔太SURE我個APP上下會唔會有黑邊
如可SCREEN CAP 睇睇更好,感謝各位

https://play.google.com/store/apps/details?id=devsimon.tutorist

我藍色用左個幾月暫時無事
有咩launcher推介

多數都nova架啦

但我張sd card之前插喺G5到係冇事,速度好快,拎去電腦試都冇嘢

試下格式化一次
note8 有咩貼好用
求介紹

睇你肯唔肯比錢,用緊手工貼係深水步貼
400幾蚊,今日返去補返D膠水唔收錢幾好人
用得好順手,唔會好似街D貼咁有網點
真心推介比巴絲
如果覺得貴好多巴打都揀唔用MOON貼直接玩
note8 有咩貼好用
求介紹

真心推介比巴絲

經rayma介紹後多左人去黐
note8 有咩貼好用
求介紹

真心推介比巴絲

今日都有人IPHONE X去貼
BTW 平心而論,香港街玻璃曲MOON貼真係無一隻做得到
一係就去深水步黃日對出到搵姐姐真係包膠
百幾蚊果D水膜
note8 有咩貼好用
求介紹

真心推介比巴絲

一係就去深水步黃對出到搵姐姐真係包膠
百幾蚊果D水膜

打撚左日
note8 有咩貼好用
求介紹

真心推介比巴絲

一係就去深水步黃對出到搵姐姐真係包膠
百幾蚊果D水膜

打撚左日

我用緊X1,可能手勢差,有少少泡
我無去佢地公司整
但遲D諗住試D全貼合既貼
無錢買新電話做測試

https://play.google.com/store/apps/details?id=devsimon.tutorist

冇問題
samsung有無得好似iphone咁click一下返去網頁最上面 有時睇睇下想睇番上面要碌好耐
無錢買新電話做測試

冇問題

唔該晒

即係我咩都無set都唔會有黑邊

咁你地有無用過d咩app有黑邊??
無錢買新電話做測試

冇問題

唔該晒

即係我咩都無set都唔會有黑邊

咁你地有無用過d咩app有黑邊??

白貓,2048
屌佢老尾
裝左個Nova Lancher
唔知點解收到WhatsApp 個icon無提示
攪到我miss左條女WhatsApp
比人屌到化

點攪呀 巴打

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.notifier&hl=zh_TW

尼個有咩用。?

裝左後nova先會顯示whatsapp之類嘅unread

裝完都係唔得。。。要重裝!?

入nova 個設定較,其實唔係真係咁困難

Nova setting > notification badge

係咪黑咗要俾錢果個

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.notifier&hl=zh_TW

尼個有咩用。?

裝左後nova先會顯示whatsapp之類嘅unread

裝完都係唔得。。。要重裝!?

入nova 個設定較,其實唔係真係咁困難

Nova setting > notification badge

係咪黑咗要俾錢果個

會唔會有特價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞