Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (9)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
依家邊度出Note 8 64GB淨機最抵?
陰公 台灣都出左安全更新 QJ1

用緊note。部機成日自己響通知鈴聲,但明明乜都冇

佢應該講緊s8冇更新
home個條bar有無得set透明or黑色
唔想要白色

點禁出黎

好似係顯示嗰度

我得咁既
唔想要白色

點禁出黎

好似係顯示嗰度

我得咁既

我都係得咁
唔想要白色

點禁出黎

好似係顯示嗰度

我得咁既

我都係得咁

adb shell settings put global navigationbar_color -16777216
adb shell settings put global navigationbar_current_color -16777216

黑色用adb入 唔洗root
想問下用s8細機既人

你地貼mon貼會唔會影響到禁個mon啲野
我貼左之後發現好難禁啲制...
想問下用s8細機既人

曲面唔可以貼埋d cheap雞mon貼
用whitestone個隻啦
想問下用s8細機既人

裸mon算啦

佢應該講緊s8冇更新

s8等年底先更新
想問下用s8細機既人

裸mon算啦

無謂浪費花錢
想問下用s8細機既人

裸mon算啦

無謂浪費花錢

你地都無用?
想問下用s8細機既人

我買100up個隻 都禁到好辛苦
出左s8 紫灰

係邊到出

部機一出我就係買S8,手感來講就真係無得輸,4gb ram就咁用唔覺得有問題。本來想吹in碌爆,但係拎上手個size似神主牌,都係用住S8等S9算了,本來都想出iphoneX玩下,但係前面個執陰令到我購買意欲大減,到時士多有真機就去撚下先再諗
s8個手感真係一流 但屌裸機 跌一跌後面角落就碎左少少同有裂痕 去邊到整好 同埋係咪一整就唔防水?
宜家24小時都用套
港版係咪冇7.1
港版係咪冇7.1

出年直接升8
港版係咪冇7.1

n8 7.1.1 s8仍然7.0
香港究竟邊度有whitestone賣

噢 no 3.5 耳機
用緊note。部機成日自己響通知鈴聲,但明明乜都冇

報天氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞