LIHKG箍牙集中討論區7

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
洗完牙係咪特別易染色?
最近見D牙無啦啦出現牙漬, (之前唔覺有)
即刻攞番大S隻美白牙粉出黎刷.
早晚用牙粉, 3餐後用普通牙膏,
刷左個幾星期先淡番少少
大家有冇用咩有效嘅美白產品?
睇中左ora2, 但係未買黎用.
陶瓷係咪貴好多
大約要幾錢
陶瓷係咪貴好多
大約要幾錢

Arpund 4000
中線唔齊想箍牙 隱適美有冇醫生推介 Budget 35000左右 同埋有冇人可以介紹我
陶瓷係咪貴好多
大約要幾錢

Around 4000
陶瓷係咪貴好多
大約要幾錢

通常貴2-4千.
不過2千個個我唔肯定佢個白色粒粒係咪陶瓷.
個時無仔細問.
中線唔齊想箍牙 隱適美有冇醫生推介 Budget 35000左右 同埋有冇人可以介紹我

你知唔知自己駛唔駛剝牙?
我朋友就係TST 林X怡箍緊.
不過佢要剝4隻牙, 全數俾減完介紹人都要43000.

我之前consult過另一間佢就話唔洗剝 但就話可能要磨少少會靚仔啲 唔剝既話係咪會平啲

我之前consult過另一間佢就話唔洗剝 但就話可能要磨少少會靚仔啲 唔剝既話係咪會平啲

唔駛剝牙會平過剝牙.
淨係中線唔齊應該好快搞掂啦.
你其實可以去你自己屋企附近個D牙醫問下咩價錢先.
我箍前問過屋企附近D牙醫唔駛剝牙基本收費都係3萬幾. (隱適美)
係自己想箍傳統所以先無做到.

唔駛剝牙會平過剝牙.
淨係中線唔齊應該好快搞掂啦.
你其實可以去你自己屋企附近個D牙醫問下咩價錢先.
我箍前問過屋企附近D牙醫唔駛剝牙基本收費都係3萬幾. (隱適美)
係自己想箍傳統所以先無做到.

好呀 thanks絲打
無知一問
通常剝係係剝最入架
無知一問
通常剝係係剝最入架

通常剝牙係剝第一小臼齒/第二小臼齒.
中線數落去後面第4/第5隻牙.
正常醫生係會根據你面型同牙嘅情況而決定剝邊隻牙.
洗完牙係咪特別易染色?
刷左個幾星期先淡番少少

用緊ora2
我好鐘意飲咖啡,日日都飲個隻
但D牙依家仲係自然白,即係帶點微黃
唔係明星個種白到殘眼
洗完牙係咪特別易染色?
刷左個幾星期先淡番少少

用緊ora2
唔係明星個種白到殘眼

但係佢依家無做緊promo好似要30-40蚊一枝
你用邊隻味?
有無牙醫介紹
最好有免費consultation

其實羅振道都係free consult

係咪就咁打電話去約就得?
有介紹平D?
就快拆得
陶瓷係咪貴好多
大約要幾錢

而家係土瓜灣李詩豪箍,陶瓷同鋼粒一樣價大概二萬頭
箍完牙個口會唔會突左出來咁

我唔覺自己個嘴有突,(第3個月,先剝後箍)
如果你係箍咗牙先剝牙,
剝牙前會變哨牙。

我本身係鞋抽
想問下可唔可以改善到

都係要俾醫生睇下你係咩情況,
太嚴重可能要做正顎手術。
陶瓷係咪貴好多
大約要幾錢

終於有箍緊李詩豪巴打現身
佢態度其實點?
陶瓷係咪貴好多
大約要幾錢

佢態度其實點?

有次我遲咗半個鐘畀佢係咁寸我冇時間觀念 不過後來都冇乜野,反正一個月覆一次診又唔係成日見,而且有朋友箍過話ok
陶瓷係咪貴好多
大約要幾錢

佢態度其實點?

有次我遲咗半個鐘畀佢係咁寸我冇時間觀念 不過後來都冇乜野,反正一個月覆一次診又唔係成日見,而且有朋友箍過話ok

唐僧
洗完牙係咪特別易染色?
刷左個幾星期先淡番少少

用緊ora2
唔係明星個種白到殘眼

但係佢依家無做緊promo好似要30-40蚊一枝
你用邊隻味?

有無巴絲箍緊朱mimi 有無伏
如果啲犬齒好尖 有無得搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞