LIHKG箍牙集中討論區7

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
我今日第二次複診醫生已經幫我上power chain 係上排牙
有冇人可以講解下power chain 有咩用
爬文都係見中後期先開始用power chain
我咁快就要用係咪唔好

p.s 真係好痛

呢個唔係最後臨完幫手收剝牙窿用咖咩

我都以為係 第二日痛醒左

太大力我驚好似新聞咁成棚牙甩出黎
好痛試下食雪糕睇下會唔會好D.
想問 Dr nicholas 係咪要介紹人先有free consultation?

求介紹
想問 Dr nicholas 係咪要介紹人先有free consultation?

求介紹

好似本身都係免費,
有介紹人就平2千,
2人同行又唔知平幾多.
介紹幾個人去又有得平咁.
水牙線邊隻比較好?

月初上完牙箍,
好似有少少變黑。
水牙線邊隻比較好?

月初上完牙箍,
好似有少少變黑。

啲人好似話philips好,
但係太貴,我用3百幾pan 1211算
有無巴絲分享下上藍色橡筋後幾耐先食到野
由星期二上左直到依家(星期六)都仲係食唔到野 一咬又痛又形住隻牙會郁咁

我個時食左一個禮拜粥

我兩個禮拜
美景花園yung耀忠有冇手足睇過

Cool緊

岩岩cool完
好多人幫襯

Invisalign幾錢到?
bk左2個牙醫consult,一個後日睇,一個等到2月,係咪應該等到2月consult左先做決定?

我都問過呢間,同問

有朋友啱啱開始箍隱適美,但佢都係啱啱開始所以講唔到d咩心得,心大心細緊
bk左2個牙醫consult,一個後日睇,一個等到2月,係咪應該等到2月consult左先做決定?

搵多幾個比較下 2月果個係咪專科?
唔知係咪自己錯覺 發覺上左橡筋之後每次起身個口都臭左

我都問過呢間,同問

有朋友啱啱開始箍隱適美,但佢都係啱啱開始所以講唔到d咩心得,心大心細緊

我問49500 - $2000優惠
請教下有無人帶緊?
請教下有無人帶緊?

第一次見, google完作用係將成棚牙拉入去?!
拎番屋企有咩作用, 定你係牙醫黎?
請教下有無人帶緊?

請教下有無人帶緊?

請教下有無人帶緊?

我今日第二次複診醫生已經幫我上power chain 係上排牙
我咁快就要用係咪唔好

p.s 真係好痛

醫生話唔好食甜野 依家第四日好d 了 不過仲食緊粥
請教下有無人帶緊?

請教下有無人帶緊?

我咁快就要用係咪唔好

p.s 真係好痛

醫生話唔好食甜野 依家第四日好d 了 不過仲食緊粥

我個醫生又無話唔食得甜野,
不過食完要刷牙.
蒸下水蛋, 豆腐, 薯蓉個D食啦.
無咁悶.
請教下有無人帶緊?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞