LIHKG箍牙集中討論區7

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
有嘴突同下巴後縮係唔係一定要搵專科

專科有讀多幾年書,
所以經驗會豐富啲。
但係嘴突就真係要睇醫生手勢,
有啲話打骨釘,有啲話要做手術,
有啲咩都唔講照箍,箍完都係嘴突。
(唔知前幾頁定上個post有巴絲箍完都係嘴突)
睇多幾個醫生問意見會好啲。
想問下有無箍傳統既巴絲用電動牙刷?如果有可唔可以講埋係邊隻

喺專科箍緊,佢叫用兒童電動牙刷 但真心又快又乾淨

兒童刷頭細係刷得仔細啲。
適齒美個ss刷頭都唔錯,
特價時買都幾抵

專科有讀多幾年書,
所以經驗會豐富啲。

不過窮學生冇乜錢
有冇好手勢既醫生推介

專科有讀多幾年書,
所以經驗會豐富啲。

不過窮學生冇乜錢
有冇好手勢既醫生推介

有無已拆箍嘅巴絲分享下自己嘅對比?
有無巴絲分享下上藍色橡筋後幾耐先食到野
由星期二上左直到依家(星期六)都仲係食唔到野 一咬又痛又形住隻牙會郁咁
由星期二上左直到依家(星期六)都仲係食唔到野 一咬又痛又形住隻牙會郁咁

留名

頭3,4日就食米線烏冬,之後正常食嘢
美景花園yung耀忠有冇手足睇過

我個時食左一個禮拜粥
我今日第二次複診醫生已經幫我上power chain 係上排牙
有冇人可以講解下power chain 有咩用
爬文都係見中後期先開始用power chain
我咁快就要用係咪唔好

p.s 真係好痛
我今日第二次複診醫生已經幫我上power chain 係上排牙
我咁快就要用係咪唔好

p.s 真係好痛

呢個唔係最後臨完幫手收剝牙窿用咖咩
我咁快就要用係咪唔好

p.s 真係好痛

我下排牙都用緊,第三次覆診開始用
港島區有無推介? 香港仔 堅尼地城個啲

堅尼地城我搵曾醫生箍

我都想去曾醫生到箍 你可唔可以做我介紹人?

我都想去曾醫生度箍,有冇興趣二人同行?

@lihkjee
二人同行

堅尼地城我搵曾醫生箍

@lihkjee
二人同行

我都想去佢度 你地consult左未

堅尼地城我搵曾醫生箍

@lihkjee
二人同行

我都想去佢度 你地consult左未

consult左扑左搥喇
雖然之前有打手事件
但親自consult完都覺得唔錯
2人同行既話telegram add我 @lihkjee
仲搵緊人

Cool緊

Cool緊

岩岩cool完
好多人幫襯
D牙齊但好哨所以想cool
去左火炭游醫生度consult 隱形加骨釘加拔智慧齒
加加埋埋五萬幾 請問算唔算合理
佢個優惠就完 冇時間問多幾間
D牙齊但好哨所以想cool
去左火炭游醫生度consult 隱形加骨釘加拔智慧齒
加加埋埋五萬幾 請問算唔算合理
佢個優惠就完 冇時間問多幾間

咁上下啦
我咁快就要用係咪唔好

p.s 真係好痛

我都以為係 第二日痛醒左
有冇人箍過油麻地陳尚文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞