LIHKG箍牙集中討論區7

1001 回覆
15 Like 1 Dislike

巴打你姓李?

Hi 巴打係咪姓陳

係呀屌
我懷疑我識你
你藍絲?

係啦屌
你想箍牙既話去揾專科啦 唔會後悔
我係姓關既專科到箍緊 就黎拆啦

仆街真係識
Confirm多一樣
你中學係咪女校

係阿

咁你而家箍第2次要幾錢

五萬到
今日consult左個醫生好似唔太老實,開我47000隱適美2年半包mok四隻牙,我問佢傳統幾錢唔答我,淨講隱適美d野,淨係話傳統同隱適美價錢差唔多,兩種都係箍兩年半 我細佬箍緊都話正常傳統平起碼一萬同快過隱適美,共同認為個醫生想哄我做隱適美
今日consult左個醫生好似唔太老實,開我47000隱適美2年半包mok四隻牙,我問佢傳統幾錢唔答我,淨講隱適美d野,淨係話傳統同隱適美價錢差唔多,兩種都係箍兩年半 我細佬箍緊都話正常傳統平起碼一萬同快過隱適美,共同認為個醫生想哄我做隱適美

可能佢無做傳統,
始終傳統要睇醫生手勢,
所以就想你箍隱適美。

可能佢無做傳統,
始終傳統要睇醫生手勢,
所以就想你箍隱適美。

佢個間有做傳統嫁

可能佢無做傳統,
始終傳統要睇醫生手勢,
所以就想你箍隱適美。

佢個間有做傳統嫁

可能隱適美快手啲,
每次覆診睇下進度,
無問題俾幾個箍你就走得
好似話有問題就會再scan一次啲牙send去美國印過批模。
咁你睇多一兩個牙醫聽下意見囉

可能佢無做傳統,
始終傳統要睇醫生手勢,
所以就想你箍隱適美。

佢個間有做傳統嫁

可能隱適美快手啲,
每次覆診睇下進度,
無問題俾幾個箍你就走得

收到,我會嫁啦,暫時約多2個醫生睇,但都要等到下年一月 通常睇完決定箍,要等幾耐先會幫你mok牙同正式上箍?
Mok左2隻牙 依家好撚痛 求安慰
甩箍了
甩箍了

今日上箍

可能佢無做傳統,
始終傳統要睇醫生手勢,
所以就想你箍隱適美。

佢個間有做傳統嫁

可能隱適美快手啲,
每次覆診睇下進度,
無問題俾幾個箍你就走得

收到,我會嫁啦,暫時約多2個醫生睇,但都要等到下年一月 通常睇完決定箍,要等幾耐先會幫你mok牙同正式上箍?

睇下你醫生啲期,
我個醫生就一星期剝2隻,
下一個星期就剝埋另一邊2隻,
再一個星期就上箍。
我唔知其他人幾耐上箍,
你可以見醫生時順便問埋程式點做。

剝小臼齒定智慧齒?
怕痛咪食藥囉。
甩箍了

恭喜恭喜,
箍完滿唔滿意?
岩岩除橡根整斷左條,但無帶新既係,帶住一邊先係咪無所謂?定兩邊都唔好帶住好啲
新界區有冇醫生推薦
甩箍了

恭喜恭喜,
箍完滿唔滿意?

前排終於平返無前後牙 等緊牙套
甩箍了

恭喜恭喜,
箍完滿唔滿意?

岩岩除橡根整斷左條,但無帶新既係,帶住一邊先係咪無所謂?定兩邊都唔好帶住好啲

打去診所問姑娘睇下佢點建議會好快.
甩箍了

恭喜恭喜,
箍完滿唔滿意?

你準備用邊種固定器呀?
你地D公司會唔會俾你地請SICK LEAVE去箍牙?
本身啲牙唔靚 箍左2年仲未除箍
同期個fd已經除左 上固定器
btw 一路箍一路望住個價升
你地D公司會唔會俾你地請SICK LEAVE去箍牙?

我公司唔會,
因為箍牙唔係病。
所以我約親都係星期六下午去。
本身啲牙唔靚 箍左2年仲未除箍
同期個fd已經除左 上固定器
btw 一路箍一路望住個價升

呢兩年個價升咗成萬咁濟

剝小臼齒定智慧齒?
怕痛咪食藥囉。

小臼齒啊
牙腳長剝左半粒鐘先剝到一隻
今日又要剝多2隻

剝小臼齒定智慧齒?
怕痛咪食藥囉。

小臼齒啊
今日又要剝多2隻

我一次過剝4隻小臼齒都無痛無發炎,
一係你返屋企處理得唔好,
一係就醫生手勢唔好
祝你順利

剝小臼齒定智慧齒?
怕痛咪食藥囉。

小臼齒啊
今日又要剝多2隻

我一次過剝4隻小臼齒都無痛無發炎,
一係你返屋企處理得唔好,
一係就醫生手勢唔好
祝你順利

我都要剝 醫生叫我去佢同學度剝
約好時間話佢知 有時間會去睇住我點喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞