[威士忌1]有無飲開都入黎吹兩咀

996 回覆
77 Like 1 Dislike
有無人試過台威kavalan可以分享下有無咩特色

果味濃,易入口,抵飲,完

老老實實,台灣威自從係whisky bible拎完獎後愈來愈貴

質素大起大落 我揀omar算
有無人試過台威kavalan可以分享下有無咩特色

果味濃,易入口,抵飲,完

老老實實,台灣威自從係whisky bible拎完獎後愈來愈貴

質素大起大落 我揀omar算

希望佢做得起 就唔使飲貴嘅台威
賣威士忌的我留名

有冇折頭

我平時賣麥12 唔貴過400

邊度
益下巴打都好丫
定係係外國
賣威士忌的我留名

有冇折頭

邊度
益下巴打都好丫
定係係外國

我得超小貨
同埋只有大路嘢
今個月啲貨已經賣晒比酒行

咁咪下個月囉
入到d咩貨post上黎
貴過俾酒行價都ok
始終唔駛俾佢食一水先
啱啱買咗支kavalan
啱啱買咗支上年得獎既kavalan solist amontilado single malt sherry cask 俾男友當情人節禮物
有冇人之前飲過
我見酒精度好高
賣威士忌的我留名

有冇折頭

邊度
益下巴打都好丫
定係係外國

我得超小貨
同埋只有大路嘢

咁咪下個月囉
入到d咩貨post上黎
貴過俾酒行價都ok
始終唔駛俾佢食一水先

暫時應該有
macallan 12 380$ (有4枝 全要 1400)
macallan 18 1450$
glenfiddich 18 800$
白州 12 600$ (無盒)
gold label 350$
blue label 1500$

全部都喺行貨

真係幾平
我諗會多新手想幫手買
如果有glenfiddich 21我會買番支

有冇折頭

邊度
益下巴打都好丫
定係係外國

我得超小貨
同埋只有大路嘢

咁咪下個月囉
入到d咩貨post上黎
貴過俾酒行價都ok
始終唔駛俾佢食一水先

暫時應該有
macallan 12 380$ (有4枝 全要 1400)

全部都喺行貨

真係幾平
我諗會多新手想幫手買

白州 12

邊度
益下巴打都好丫
定係係外國

我得超小貨
同埋只有大路嘢

咁咪下個月囉
入到d咩貨post上黎
貴過俾酒行價都ok
始終唔駛俾佢食一水先

暫時應該有

全部都喺行貨

真係幾平
我諗會多新手想幫手買

白州 12

請問幾時有貨,想買
個GROUP 個link admin 轉左supergp
要post過
https://t.me/joinchat/AAAAAD8REeg7Om8ZzndvEQ

賣威士忌的我留名

有冇折頭

邊度
益下巴打都好丫
定係係外國

我得超小貨
同埋只有大路嘢

咁咪下個月囉
入到d咩貨post上黎
貴過俾酒行價都ok
始終唔駛俾佢食一水先

暫時應該有

全部都喺行貨

想要1支m12

有冇折頭

邊度
益下巴打都好丫
定係係外國

我得超小貨
同埋只有大路嘢

咁咪下個月囉
入到d咩貨post上黎
貴過俾酒行價都ok
始終唔駛俾佢食一水先

暫時應該有

全部都喺行貨

想要1支m12

+1 有冇tg
私讓 響17 冇盒
$1250

上次飲過呢支 有冇差唔多價錢嘅介紹下

上次飲過呢支 有冇差唔多價錢嘅介紹下

依個抵玩 highball

咩都唔識,去台灣買左呢支嘢諗住得閒飲兩杯
留名
第一支飲嘅係Talisker 10yr
留名
第一支飲嘅係Talisker 10yr

有冇介紹下
新手想玩
想易入口
果味
加下冰 or 就咁小hap 當平日chill drink
貴同平都講下thanks !
有冇介紹下
新手想玩
想易入口
果味

有detail 位想知可以再問,我都真係唔多識
有冇介紹下
新手想玩
想易入口
果味

Scotch ge 話Glenfiddich 15yrs/ macallan 12 Sherry/ Talisker 10yr呢三支岩嫁啦,頭兩支甜嘅,第三支海水味煙薰味嘅

Blended 就Black label其實都好岩你,又平又順滑,只係香港人劈親都開佢,令佢個image唔好
有冇介紹下
新手想玩
想易入口
果味

Scotch ge 話Glenfiddich 15yrs/ macallan 12 Sherry/ Talisker 10yr呢三支岩嫁啦,頭兩支甜嘅,第三支海水味煙薰味嘅

Blended 就Black label其實都好岩你,又平又順滑,只係香港人劈親都開佢,令佢個image唔好

有冇好玩少少,好味啲?
Btw thanks bro
同埋想問下同名唔同年份係咪完全唔同?
大概有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞