[威士忌1]有無飲開都入黎吹兩咀

996 回覆
77 Like 1 Dislike

大阪黑門市場入面有一間d響幾平
另外心斎橋附近橫巷有幾間d貨好齊 只收現金唔收卡

上次去到...拎唔夠錢...抱住遺憾返香港

新手就去大阪 有冇介紹買邊支番香港玩下好

上次喺bic Camera 買左支glenfarclas 25yo 只係¥19500

上次喺bic Camera 買左支glenfarclas 25yo 只係¥19500

有quote 可以買blue label ,港紙1千有找
清一清貨呀喂 而家SHOW 埋價錢啦

macalla 12 $420
macallan 18 $1600
響17 $1200
竹鶴21 $1400
山崎12 $800
Glenlivet 18 $750
Glenfiddich 21 $1100

可以送埋聞香杯呀
價岩就 email whatsapp 去 siusiunew@hotmail.com
留名
個post沉得咁快

貼張相推post順便問嘢
德福PIAGO見到有角瓶, 同其他日威比呢枝點?
個post沉得咁快

屌呀,角瓶要398
好唔抵買,如果一日幾十就好,用黎整high ball一流

去日本買日威啦
下次有多quota買macallan18 平過香港
Ardbeg撚
Facebook group有人賣緊Ardbeg 21 @$4800
想買但又好貴
Ardbeg撚
Facebook group有人賣緊Ardbeg 21 @$4800
想買但又好貴

未飲過
其實21yo 係迷咁好
好多人買
有無人夠膽係淘寶買響,我見最平入個支響香港賣888,淘寶就450港紙
有無人夠膽係淘寶買響,我見最平入個支響香港賣888,淘寶就450港紙

【日本威士忌 響 三得利威士忌响牌 响和风醇韵 HIBIKI现货当天发!】¥Jauf5c7LUp¥http://e22a.com/h.ck0QjH?cv=Jauf5c7LUp&sm=35b814
點睇
留名

【日本威士忌 響 三得利威士忌响牌 响和风醇韵 HIBIKI现货当天发!】¥Jauf5c7LUp¥http://e22a.com/h.ck0QjH?cv=Jauf5c7LUp&sm=35b814
點睇

烈士
初飲留明

點睇

烈士

貪平無好野
淘寶咩都假 酒呢家野飲落肚架巴打

去日本買日威啦
下次有多quota買macallan18 平過香港

機場DFS 唔見有Macallan 18

有無年份?

點睇

烈士

貪平無好野
淘寶咩都假 酒呢家野飲落肚架巴打

係日本都係3000-4000 YEN 一枝. 唔敢係淘寶買酒.
留名學嘢
個post沉得咁快

屌呀,角瓶要398
好唔抵買,如果一日幾十就好,用黎整high ball一流

係日本買唔使1000仲好多時有杯送

點睇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞