LIHKG機械鍵盤及電容軸集中討論區(45) |

978 回覆
4 Like 2 Dislike
見靚就買,唔好嫌貴

TKD 又好Next 又好Qwertykey 又好,嚟嚟去去都係嗰幾間廠整外殼同陽電噴

佢開團預繳都預咗產量唔會好高,Unit Cost好大

如果賣千幾兩千幾,佢成本係同賣幾百蚊嗰啲冇乜分別

賣三千四千先可以玩多啲唔同同埋配重,咁樣佢先同幾百蚊嗰啲有差異

所以俾錢買就啱
有幾間要求插電腦,HI8SE 直程有張紙話只可以用電腦端充電,我都唔明

所以我都慣咗插電腦

本身唔開燈所以成個月先差一次,通常食中午飯嗰時差,食完飯返到嚟都滿
真係唔貴,有用心設計

隻復古白配混燈白燈都靚

如果佢嘅數字鍵盤可以獨立拆出嚟,佢+1000我都買
等埋隻Fox99
先決定
邊隻FOX99? 定 IQUNIX 隻FOX98

係靚,我預$2500+
係IQUNIX
有98 99 一齊出
99 2UO
如果2k樓下會買Fox 藍色好靚
邊隻FOX99? 定 IQUNIX 隻FOX98

係靚,我預$2500+
係IQUNIX
有98 99 一齊出
99 2U0
如果2k樓下會買Fox 藍色好靚
等實物,佢啲圖太靚,復古金屬色

個牌子做起左,近$3000 都唔出奇
IQUNIX好似全部盤都唔支援QMK/VIA? 要裝濕鳩software不了

btw已買Luminkey98復古白+個碳纖手托
咁急
如果我買都買白
我等吓先反正Luminkey 唔會冇貨
佢減$200有機會首發先有
要忍啊
仲要等Hola 60 Pad 送比人啊
一下子咁叉多野出
隻綠色ano好似整唔多就嚟賣晒
不過我估2KF都好快會有得賣,價就未必match到因為衣家-200
預左原價港紙貴50%到
唔係喎,佢地有夾價
隻65整機,淘1099人仔 vs 2kF 1239港紙
計埋滙水bank charge運費係完全match
(雖然衣家淘寶做緊99免運)
2kf賣rog隻磁軸1599
睇完段片好靚,新手黎講,應該買呢個,Crush80 定Rainy75 好
唔同配列,你清楚自己要求先
唔搞清楚,好易洗冤枉錢
同rainy 最大分別係快拆?
基本上可以咁講
雙快拆真係方便好多,屎忽痕就拎走一張棉試下聲都唔哂時間
對新手同唔想搞咁多野既人好友善
同埋Rainy 個圖案女性化d 囉
啱啱買咗rainy幾個月
Keychron有某幾個layout得佢有整,嗰d買佢個理由會大少少
但Q5只係普通1800 / 98%,而聲/料係幾普通
不過佢無線/VIA/電/RGB嗰類嘢係幾穩定
衣家淘佬佢做緊雙十一預售,有幾隻都折唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞