LIHKG機械鍵盤及電容軸集中討論區(45) |

978 回覆
4 Like 2 Dislike
made68 pro 有冇人用過
無, 但睇評測, 純講效能同測試數據, 目前最強係下面三隻
大前提你要買到

Rainy75RT
Melgeek Made68PRO
ISO64XE
而家日森都唔送tenso
咁突然
anyway都唔會再用佢,用返bns穩陣
訂左wooting 80HE ,諗住到左上埋萬磁王全透,想問下有冇更好選擇? 同埋想問埋衛星軸想換有冇推薦
睇黎research去到尾聲啦。現時去到最後幾隻
基於而家HE既出現,有興趣試下。大部份有曬所有想要既功能

Cidoo C75 HE 靚仔色靚。開盒D聲都算好聽,GATERON 白軸
但有線,無snap tab,無得較角度

Akko MOD007 / MonsGeek M1W V3 HE 有三模,齊功能,色OKAY
改軸要剪軸腳,無得較角度

Hi8SE 價錢最抵,最易上手,換埋軸&cap都唔蛋痛
無HE

大家對呢幾隻有無意見?
有冇人買到Rainy75RT
一秒冇
要加+$150先收到

佢純講效能而家TOP1, 而且領先幾多
又做到網頁驅動, 再配萬磁王RGB, 799-899 就入到
都預左會炒
Rainy75V2/ Crush75 都出了, 叫Wave75, 同Womier RD75 似

磁吸快拆
前高低番少少去到19mm
個USB 收係背面銘牌, 終於唔係Caps Lock
硅膠套/硅膠粒, 送4張綿
HMX/凱華軸
QMK/VIA

搵到把+100收到
求救邊到搵到,想收
想問風信子v1, v2同v2u有咩分別?
咸魚
剩係知v2同v2u分別
v2u 鍵程長啲,差唔多全鍵程(4mm)
係, V2同V2U 都係HMX出; V1 係KTT出, 差好多

識用閒魚既話可以收紫薇軸, 佢係風信子v2 換色, 外國賣得好好, 我自己都好鐘意, 打落去好有感覺, 又脆又響, 性價比一流
Realforce 出70%
!!!!

realforce都有rapid trigger同socd 其實點睇?
但睇返間PMO 同WOB 係冇關係既?點解咁形容

第一次試ZF 買,有冇巴打知道地址可唔可以改順豐站自提?
thanks
可以
有咩?
隻GX1有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞