LIHKG機械鍵盤及電容軸集中討論區(45) |

978 回覆
4 Like 2 Dislike
想買隻磁軸玩下,本身有諗過wooting 但保養太麻煩

係唔係上淘寶買最好
有冇磁軸做到asus個種0 wobble
唔知rog隻磁軸點
ROG 啲評測被屌到不如$199

下面有磁軸評測有穩定性測試,殘體慎入

https://b23.tv/mAFZ4Z9
呢條片隻lekker係咪80he用緊隻v2?
v2聲稱已經改善左好多wobble
就咁睇唔係

等出磁軸體驗包,你買黎試試 睇下萬磁王軸係咪咁堅

對上兩個月磁軸出左成10款,有啲成6$ 粒都唔平

印象中之後仲會有隻磁光軸
我搵bilibili都唔係好多評測,多數開箱
睇埋底下啲Comments, 好精彩
https://youtu.be/J-1EbRLB4Jk?si=EV3IHfpPXZNOn-TW&t=295
ASUS個隻HE都好似繼承返佢本身個D低wobble傳統
繼續用光軸
都唔明點解佢唔學razer咁整隻模擬光軸明明隻光軸正咁多
平numpad有冇介紹
80he 打字唔慣
你係就咁要numpad?
係呀 打機唔使頂住 打字先抆過嚟用
我上星期響公司樓下散貨場$50執咗隻LEOBOG K21
三模(BT 2.4 type-C) / hotswap / RGB / 段落軸
唯一問題係想改掣要裝software (佢無VIA),但真係當佢numpad用無野需要改
響淘寶正價好似一舊人仔
正, 香港竟然有會有LEOBOG, $50 無得輸, 仲平過買Casio

上面我講少左左隻八位堂Retro18, $260, 有得做埋計數機, 但唔係Hotswap

瞓醒研究吓
thanks
pare65+zaku軸 thock到
買左fc980c
明明似薄膜,點解我會咁鍾意
有咩方法可以戒買keyboard野
去買球拍,打返幾場羽毛球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞