[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (136) 幾時出85gmii

676 回覆
2 Like 0 Dislike

死大陸仔 reganlam 你而家越嚟越語無倫次啵青山走犯快啲死撚返去葵涌醫院叫姑娘俾藥你啦
係咪得我on9當有趣
可能你夠正向思維

利申:覺得好無聊on9
件大陸狗 reganlam 佢越嚟越語無倫次,佢已經唔知道自己癡撚咗線,要call車捉鳩佢返葵涌醫院打懵仔針先掂
嗰隻狗影響人時就唔有趣
打得支那Game
當然叫左胶
同你哪三岛一樣

[img]https://na.cx/i/EA8bb6V.jpg[/im
而家最影響人就係你呢件青山走犯大陸狗 reganlam 越嚟越語無倫次乖啦,快啲死撚返去葵涌醫院啪懵仔針啦

香港人係用開旋轉拍賣,肥花搵二手嘅,邊有香港人會用閒魚呢啲支那二手平台㗎你又露底啦死大陸仔 reganlam
罵戰冇咩問題
上得連登都見慣

但佢哋啲下下都貼19幾張圖
啲font size又大又有顏色咁
真係幾影響人正常睇post
啲圖直程覺得特色嚟
不過三蛇下次想玩就比其他巴打開post啦
估計佢哋兩個下次會鬥快開新post

嘈還嘈,屌人老母還屌人老母,唔使下下貼大字報
幅圖大唔等於你叫得響,一陣個個block晒更加冇人見到
三島碌鳩冇左所以成日貼大字報突顯佢
理解一下佢冇鳩嘅痛苦
我唔會開Sony POST
由得隻狗佢亂叫
reganlam 呢支那賤畜大陸狗咁鍾意扭曲事實玩老屈,唔貼啲證據就會有人信以為真你知啦,啲大陸狗無性㗎嘛佢件乞兒連A74都買唔起,啲心理係扭曲晒㗎
大陸狗 reganlam 你開都無撚人理你㗎啦賤種
呢個post入面你啲弱智回覆都完全無人show 你嘅成日想同人搲fd,搏其他巴打認同,結果無人理你,你幾撚柒呀賤種得我理你,係因為當你係狗咁撚咋
reganlam 你呢件大陸仔成件閹狗咁周圍吠,貼埋啲語無倫次嘅垃圾圖仲想同人搲fd?無人理你呢件閹狗呀傻閪
Photolab7 = Lightroom --> Raw developer
XnView MP = Windows PhotoViewer --> Photo viewer, supports HEIF
不嬲都覺得幾好笑

唔會block佢哋
自己配2070 + 35f1.8
20-24呢段差好遠
而且影人70 f4嘅景深同 50 f2.8差唔多
重點係2070平一截
我係2040+35150

20影大景略嫌唔夠wide,要影星/銀河一係等2代,一係平平地入16.8,唔夠wide就真係爭個幾mm(見16.8咁平入咗支)

如果街拍,影室內記錄影下身邊發生既野就正常夠用2840依段都常用。
所以有排冇咗個post,等多一兩日由其他巴開post先有得睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞