[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (136) 幾時出85gmii

806 回覆
3 Like 0 Dislike
要享受同high 唔high end有咩關係
最重要係人第一日玩到
你冇聽個句”我唔理,我要佢聽日就係我手”咩
如果冇負擔,月月買支gm都仲得
Sony貴極有限數
實情係當初A74一出過兩萬,件大陸狗 reganlam 買唔起就屌晒鬼,之後有本身用緊A73嘅巴打打算補錢買A74,件死大陸仔又話唔抵又盛,仲推鳩人買多部A7C或ZV-E10玩雙機,結果我搞投票,我投A74,大陸狗 reganlam 投ZV-E10,結果我大比數贏咗之後佢就痴撚咗線,係咁屌鳩我哋話推人買頭水,連錦見巴都屌鳩佢,連目一巴都話自己入頭水去開工用幾個月已經賺返好多都A74嘅錢返嚟,成個SONY POST係得件大陸狗唔抵得大把人買頭水
件大陸狗 reganlam 佢話係就係㗎啦你同佢持相反意見因住佢咬鳩你A74多個轉盤, joystick,雙卡槽,呢啲對操控更好嘅嘢佢當睇唔到㗎大把人用A74開工,連目一巴都係用A74開工,件癲狗仲硬性規定話GM大三元係開工嘅人先買,明明大把人開工嘅人一樣用副廠,大把當興趣玩嘅業餘人士一樣會買GM大三元
幾時買索十萬
High唔High 一樣大把人買嚟玩或者用嚟開工用,目一巴佢話過佢第一水即買用嚟開工用咗幾個月已經賺返10部A74嘅錢返嚟

根本揀唔揀第一水買係人哋嘅自由,人哋有錢鍾意買第一水早買早享受係人哋自由,無錢嘅話一路等甚至等一兩年先買亦都係人哋嘅自由,人哋有自由意志,識得睇自己條件而作出選擇

係啲賤種大陸狗 reganlam 先咁撚獨裁思維硬性規定人哋點買佢以為自己係邊個?
同埋要有強大既肌肉
件大陸狗 reganlam 佢仲話GM係開工嘅人先會買結果目一巴都忍唔住巴出嚟話自己開工有用副廠鏡,大把業餘人士都會買GM,仲話自己明明一個用咗10年SONY嘅用家俾一件用canon嘅人教返佢轉頭點樣用SONY咁咁樣狠狠地刮咗件大陸狗 reganlam 一巴,佢真係自取其辱
唔評論人問題
但high end先買一水呢個concept
用模型黎講,就即是要mgex pg先可以買第一水
Hg買第一水就智障
任何咩級數嘅機,人哋買唔買第一水都要經你件大陸狗批準㗎?人哋有錢鍾意買第一水早買早享受又關你撚事咩無錢嘅人佢哋識得等耐啲等減價㗎,使撚你教咩賤種早買定遲買,人哋識得衡量自己能力㗎傻閪大陸仔 reganlam 你以為你自己係邊個早買遲買買咩機都要經你同意㗎?你估個個巴打好似你呢件大陸仔個格咁撚乞兒咩
有錢一出即買
冇錢就等一排
再冇錢等人放二手

自己荷包自己話事
佢嗰陣仲癡線到屌鳩早買第一水嘅人係智障㖭條大陸狗已經唔係極端主觀咁簡單,直頭係精神病,好彩佢只係一件廢柴淨係識得無力地係連登度狗吠咋如果俾佢做到官仲撚獨裁過老毛
無錢
買咩機,無論入門定高階
第一水定等耐啲,人哋識得自己衡量
買唔買由自己銀包話事,人哋係有腦識分析
唔係嗰啲自以為是嘅極度主觀死廢柴大陸狗 reganlam 話事規定
高價買部各項性能都唔係頂級嘅機,到底先享受左乜
所以隔離Z63點解俾人屌成咁?
你呢件死大陸狗真係癡撚線嘅
人哋鍾意買咩機,部機頂唔頂級,純粹早買用嚟玩或開工都需要同你件弱智解釋嘅咩?人哋趕住旅行用或當玩具買嚟玩都要經你批準㗎?硬性規定買第一水一定要買高階或旗艦先得㗎?人哋究竟要享受啲乜都要得到你認同㗎?

屌得Z63貴嘅人自然會等佢遲啲冧價或等二手或買水貨先買㗎啦,有錢唔志在嘅人自然會shut up and take my money 㗎啦人哋識得衡量識得作出選擇,憑咩由你呢件豬閪賤種大陸仔 reganlam 規定人哋跟你買唔買
件大陸狗 reganlam 佢兩年前已經屌鳩過早買A74班巴打係弱障結果俾成班巴打圍屌佢,之後佢玻璃心爆發所以先俾我笑鳩佢係乞兒
死大陸仔又想俾我鞭多次屍SONY HK開售抵過美金價情況好少?

仲要係
買廿年前出嘅1/100 MG god gundam $176=抵

買兩年前出嘅1/144 RG god gundam $208=智障

狗隻5連叫
得一隻狗,嗰隻仲要係大陸狗,好似叫 reganlam
玩得開心個刻已經係享受
搞唔搭,今次呢個concept幾錯下
因為影相方面升級真係唔大
呢區d人又影靜態多
你試下家下z6iii出3300萬cmos
機係唔係都平過美定價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞