[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (136) 幾時出85gmii

807 回覆
3 Like 0 Dislike
印象中ChiNur唔識串的確話過你廢老
定樓上又冇追po以為冇人串過佢
係喎
你唔講我都唔記得佢屈埋我廢老依單野

*佢=被ban果件gm人
另外果件咪再唔小心幻想我話你講啦
又黎扮晒無辜 笑撚死
D傻9 po弱智改圖個陣又唔見你話gm狗得一隻
而家就黎話我自認
哩個post本身就冇人理 又要爆句gm人乜乜乜
同件傻9錦見一樣 撩撚完人玩之後扮無辜

三島最起碼都唔會爆閘去撩人玩
之後我入黎陪你地玩又係到扮無辜我屌你老母啦
哩到講撚完3隻
而家又話剩係講一隻我就變左自認
食蕉啦傻撚
單單打打係到扮撚晒野
我就從來唔做哩d野
而家要玩就直接入黎屌你老母
幾個月搵20幾萬根本就係佢自己幻想出嚟你同我都無講過我只係記錯而講咗目一賺返10部A74呢句,佢件豬閪就借A74$20490x10部嚟自己計數得出廿幾萬嚟屈鳩你明明我已經話係我講錯咗,佢仲想繼續潛建廿幾萬呢個item嚟話你大支嘢
早買早享受 遲買平幾千
仲要睇得又打得

咁先係好(真用家想要)嘅相機
放假玩夜啲晏少少起身
又多咗百九幾個post

好似好多戰線,追唔切
巴打思維正確

一開售就賣得平係最好
早買早享受,遲買平幾仟,急用定唔急用,人哋識衡量

可以屌廠賣得貴,但就唔可以屌人買

但就有啲大陸仔癲狗會去屌鳩早買早享受嘅人係弱智
條gm狗又入返嚟
依條gm狗logic 係有問題嗰位
每次都打一大篇嘢講啲歪理
係 太夜眼訓手殘打錯字
就快出ZVE10ii
睇下幾多人真係早買早享受
A74嗰時個個第一水時鳩吹
但真係買嗰陣大部份人都係等到16000樓下
以後乜新機都叫三島狗早買早享受就啱架啦
邊方面都有更好選擇時,個時間係邊
咪即係同依家買Z63一樣
咦!好似聽到啲賤畜大陸狗吠梗
講到你知道晒啲人幾時買咁低能
人哋都話同 reganlam 你呢件賤畜大陸狗溝通唔嚟你呢件癲狗仲追撚住人哋嚟咬

係啵!你又話Sony hk定價好少平過美金定價嘅喂我係咁意已經數咗11部出嚟啦啵做乜唔敢回應我呀?廢柴大陸仔
睇每個期間乜人買價乜人話買都知啦
救命
咩時代呀仲三島咁

巴打你無講錯
你呢件死大陸狗 reganlam 自己癲就算啦,仲咬鳩其他巴打
隻大陸狗癲㗎
你一唔認同佢,佢就會當你係敵人係咁追住嚟咬
人哋幾時買都俾你估撚到咁犀利
咁你又成日鳩噏估錯咁多鑊?
A7R5 唔兼顧拍片
相機SONY HK定價貴過美金定價
A93比A74最多貴一萬
2470GM2定價貴過美金定價
你鑊鑊都錯嘅喂?
弱智大陸狗 reganlam
如果新手想入坑,影自然景同小動物多(相為主,間中有片),請問A7cii+隻24-50鏡夠唔夠做?
想問A7cii其實同A7cr係咪唔大差別?
唔該各位師兄
小動物最好搵支長焦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞