[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (136) 幾時出85gmii

806 回覆
3 Like 0 Dislike
Rumors d料可以傳年幾兩年都唔出
自己衡量下
同埋當a75真係出都唔會係而家買個a74個價
A7iv而家$14k有找
A7v出兩皮你係唔係即買先? 
補充返$14k係睇price
Finally: Sony ZV-E10II will be announced on July 10
https://www.sonyalpharumors.com/finally-sony-zv-e10ii-will-be-announced-on-july-10/

連新kit鏡
85GM又話late July-late August
好似有件死大陸狗俾我鞭撚到啪啪聲,知道自己駁唔到,柒咗後就扮睇唔到
睇下有冇好吸引嘅升級

仲有到時a7iv又平幾千
R4係上一代介面,上一代processor,而且無A.I晶片,又得SD-UHS II卡槽,防震得5.5級

C2係新介面,新一代processor,有A.I晶片,同樣得SD UHS-II ,防震有7級

如果唔係為6000萬像素,真係諗唔到理由唔揀C2
唔使諗,55 1.8
thx巴打收到哂
玩住c2先,熟左轉cr
平幾千? 做人樂觀你好事黎
宜家sony有新發明,比左nikon首發z63
點都要拿拿林自己都出翻部部分堆疊黎競爭嘅
不過唔知會係a75定係a7s4啫
係樂觀的師兄
A7C系列用嚟配f1.8大軍同1625/2450 f2.8係好輕便同平衡

但用2470GM2呢類大三元又真係手感差緊啲咁
呢位兄台睇透世事咁
之前又話early July
其實出去追星,你企第一行仲要企上鐵梯上面係咪戇撚鳩?屌你老味保安屌柒你,都仲可以屌返人轉頭?
做龍友都唔好咁撚冇品啦影撚衰晒
另外一個男保安直頭想收撚咗你條梯
仲要串鳩人含撚啦你
Canon機放sony post托咩
因為屌7對家
唔明, 咩鐵梯
即係果條友自己帶左個鐵梯黎?
唔夠WIDE
有時同FD食野好好氣氛時, 就想用相機影
佢帶左條2級鐵梯,一路放低個背囊同條梯係度霸位
自己走左去第度影相
之後heidi出黎,佢返入黎,想企梯影,女保安出聲話唔比企梯影
我都幫口出聲,因為佢頂撚左個位好耐,一返到黎就撞黎撞去
之後屌埋我張凳仔我一句屌埋去我放袋嫁,我撚有企過上去
之後佢仲繼續話個女保安,明明佢錯晒先
之後有個男保安過埋黎想收走佢條梯
應該唔想搞大件事先唔咁做,對講機又講洗唔洗幫手個D
我只係想講企第1行企梯你已經on9
之後放條梯頂住後面成堆人,自己又再次走去第2個位置影
我唔掉撚左你個袋真係已經好撚好,全程態度串撚到西咁
帶埋呢D梯真係好大陣仗
BTW個人串既話真係勁黑人憎
FEEL到佢隻手應該好多油, 似毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞