[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (136) 幾時出85gmii

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
即係你唔買
本身有支55,仲掙扎緊2470定1635…
點解話題變到連鬧祟日都出現埋
因為三狗?
你呢件大陸狗 reganlam 都癡撚線嘅

人哋唔撚認同你屌鳩人買第一水係弱智,就等於要逼人哋買?你傻撚咗呀?

死大陸仔,而家個個巴打都知你癲嘅
唔怕講 而加狀態係有錢冇嘢想買
罪大出支600 5.6/6.3 我就即刻買第一水比你睇
人哋係話你同仇/崇日post 入面啲白卡一樣都係癡線,鍾意追撚住人哋嚟咬呀傻閪大陸仔 reganlam

乜你智障到連閲讀理解能力都有問題呀?定係不願面對,係度扮懵呀?死大陸仔咁又係嘅,連成班巴打都話你係白卡,你幾撚樣衰呀賤畜
3)鏡頭選購懶人包:
APSC Zoom Lens
●Sony
10-20mm F4 G PZ︰恆定F4、Powerzoom,2022年拍片新選擇

見冇推薦呢枝鏡 Sony E 10-18mm F4 OSS
係唔係冇10-20mm F4 G PZ咁好?
巴打你使乜同件連A74都買唔起嘅大陸癲狗咁認真
呢支嘢都過10年歷史
應該出乜都要一出即買啦
好似GM人咁買返嚟唔用
淨係防潮箱打J都要買
支持廠家佢自己又鍾意又周圍推薦人買
點叫打J
連幾時買都可以嘈成日,你班友都幾得閒

話說呀叔喺2024,二十年後用萬零蚊買左部2004出嘅Bessa R3M,當年售價五千幾嘅菲林機,又應該點評價

鐘意又有錢,做過資料搜集,覺得啱就ok啦。
以前玩開電腦hardware,好多嘢都係一出即買驚嘅係冇貨
到而家冇玩,真係會等下特價先升級。
到頭來買嘢都係睇preference,冇乜金科玉律,唔好買到成身債就得
口水交嚟
兩個唔嘈果時好正常
係一嘈開就會為嘈而嘈
wishlist
pancake x1
superzoom x1
lightweight tele x1
全部都係n記嗰邊
仲係等緊85gmii
Ching 其實想法又唔洗咁極端
一出就買無任何問題,但等平到去自己價格就買都冇用
呢個世界唔係得黑色同白色仲有好多色
自己心目價格就買都冇問題
上面打錯字
佢已經spin咗去唔理好醜實際需要
乜都要買
其實你有你睇法,我唔覺得你遲啲買有問題,仲好正常
無必要硬到咁去執着早買就有問題依樣野

如果早買遲買都係買家自己意願
根本無乜野好嘈
NEX初期出
有冇ching 知道sony 無反有冇得一路影相,一路用wifi 即時睇相?

諗緊由canon 轉會,但係因為canon 自家app 可以操控相機,而又可以即時睇相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞