[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (136) 幾時出85gmii

806 回覆
3 Like 0 Dislike
你係唔係真係做哩行
每谷大一次像素都會失真少少
如果24mp影完又要crop又要output billboard
又或者mtr d 12sheet嘅size
係咁谷大像素一定會有膠感

如果像素冇用 就唔會有r機 唔會有人做野特登買中幅機啦
真係搞笑
睇法一樣

同埋個人覺得像素太高未必好事
就算我都用緊A7R5
但綜合性我個人都係鍾意a74多啲
用唔到咁高pixel反而係負累

當初換機純粹鍾意a7R5個反mon同換到無野好換先買佢
日日老屈人地話我乜乜乜?
第一我都好耐無上嚟

仲有第二睇清楚
幾個月搵10部a74係我講?
唔係我講你套落我話大支野做乜
你隻Gm 仔係咪已經屈緊?

仲有比人屌完潛水
你講緊你哋三隻Gm仔?
O
Sorry
一隻已經ban左
你up緊乜7野
真係難為巴打你仲咁好心機用晒邏輯類比嚟同件大陸狗 reganlam 解釋佢根本就知道自己柒咗,係面子問題唔撚認衰咋佢根本唔撚係在乎對與錯,佢只在乎係要拗贏死都要拗返生,咁多個巴打都已經答返同樣嘅答案,佢仲要死撐

巴打你係咪想打
真心期待同鍾意嘅,你唔介意比多嗰少少錢買時間
10部A74呢樣嘢係我講錯咗嘅唔關目一事,佢係話賺咗幾倍A74返嚟你呢件GM狗又想借題發揮呀?呢度根本就無發生過目一俾人屌到潛水事,但你俾人屌到敗走咗去Nikon版就真實發生過做乜又死返嚟呀你快啲帶埋你嘅契弟大陸狗 reganlam 死返去Nikon版啦
三島我建議你有時間就睇舊post
睇下我有冇硬推gm

有幾個傻仔講埋d on9野比我串
就label我做gm狗 就覺得自己係岩
你冇講過d on9野 就算你比人誤導左 我都冇屌過你
不過你係要屌就搞清件事先
唔好見件支那狗講乜你又信
同埋我係串緊目一 覺得
幾個月搵20幾萬就係大支野
以為會有人去串佢哩個心態弱智
明明冇人care佢講乜 又夾硬搵人黎抽水 撩事鬥非
唔關佢有冇講過買10部a74事
無論高像素機又好,平衡機又好,只要有需要係啱用就OK, 我都係見到A7R5個四軸反Mon同趕住出trip用即刻入手, 用咗一年半,所有嘢都附合我需要,唯獨係個高iso差梗啲啲,但問題不大,機係死,人係生,識得就咩情況嚟set iso,而家又有A.I降噪
而家係你拎我講錯咗目一賺10部A74呢句嚟妄自推論佢幾個月賺20萬嚟串佢呀嘛,話佢大支嘢呀嘛佢根本就無講過,佢只係講過賺咗幾倍A74返嚟佢何來講過幾個月搵20幾萬你想話佢大支嘢都咪撚拎無同錯咗嘅嘢嚟借題發揮
變左閱讀理解
我根本冇講話佢大支野
我係話佢以為幾個月搵20幾萬就係大支野
仲幻想會有人串佢
明唔明
你終於肯自認鳩吹啦你呢件賤種大陸狗 reganlam 鳩吹都要有個譜至得㗎又話400GM係細光圈,又話A7R5 唔兼顧拍片你呢件賤種係fake 鳩新手㖭呀廢柴
佢以為幾個月搵20幾萬就係大支野呢個根本就係你條傻閪自己幻想出嚟,係唔存在嘅,而家係你件賤種GM狗係度想借題發揮抽目一仲同我講閱讀理解?你去葵涌醫院搵精神科理解下就差唔多

你哋四件之間嘅三角關係我唔識呀
邊個抽邊個水
無啦啦幻想有人會話佢
唔關事都要提下gm人 笑撚死
佢唔覺得大支野 點會幻想有人話佢大支野

無啦啦搵野出黎講都可以係無辜
仲問我做乜要入黎
見你地班傻撚冇人理都要日提夜提
而家入黎覆下你地又唔滿意
你話我哋日提夜提GM狗,咁你而家就即刻衝入嚟,咁即係你自己對號入座自認係GM狗啦傻閪
Post埋d弱智圖
之後話人地自認
你去nikon post睇下隻支那狗 同傻9錦見 爆閘黎搵我
點都要返黎陪你地玩下

點知原來罪大post入面 d傻9明明冇人理
都要屈返句gm狗又會點點點
真係笑撚死咁撚肉酸又係到扮無辜
死傻閪你係Nikon 版又俾人屌
走返嚟諗住抽目一水,而家我係當事人證明目一無講過抽水抽唔成而家仲腦補幻想人哋搵廿幾萬你嘅妄想症同件支那狗 reganlam 一撚樣人柒去到邊都係柒,係SONY版又係,去到Nikon又係,明明敗走仲嗱返渣沙話返嚟陪我哋玩下真係夠撚晒肉酸
你都真係好難溝通
一樣比人駁完就講另一樣
不過睇得出你真係好愛目一
真係同一類人
賤種果然係賤種
而家係你想借題發揮扭曲事實嚟向目一玩私怨

因為我就係講錯目一賺10部A74嘅當事人,我而家講返事實嚟澄清佢無講過,而家你又想利用我呢句嚟繼續屈佢咁樣賺廿幾萬扮大支嘢而家仲想屈埋我愛上目一

你啲老屈招數真係同件大陸狗 reganlam 同一路,你哋都係同一犬類
起身又有嘢睇
呢個po真係特別精彩
話左會屈

大支野依單係講緊Gm一號機
聲稱我做依行就「大支野」唔比佢講野咁
但實情係個個都屌佢白卡式推2470gm2

叫佢搵邊句我大支野唔比佢講野又搵唔到
純粹比人圍屌得多就搵我嚟屈

淨係依單咁
幾個月搵20萬唔係我講又會變左係我大支野
仲講到實牙實齒我心態出問題果下思覺失調
On99
笑撚死
自己幻想有人入黎話你大支野
之後就話人屈你
幾隻傻9係到互含 就原告變被告
其實我覺得我好無辜
果時一號日日白卡式Gm洗版
我咁耐都係改左「Gm仔/gm人」依個名(比人ban果個)

然後無上嚟一排
依版啲巴打鬧到Gm 人/Gm 仔變到叫做Gm「狗」既又唔係我
Gm2-3號唔係我加改亦唔知點解多左兩個

之後就得閒屈我做依行又點點點又乜大支野又禁聲咁
睇到R晒頭
我明明都少留言係間中覆下巴打問題

有無啲巴打跟足幾年Sony版答到我係咪有邊次踢到佢哋條尾?
本身講話我之前扮大支野果個係講緊比人ban左果個Gm人(係已經屈過我扮大支野,唔洗幻想架ok?)
你走入嚟認我都打晒問號,可能你本身都當左自己係gm狗我就唔知啦

點知閱讀理解真係出問題又難怪
三島記錯少少都可以變左我認20萬幾個就好威咁?
你依啲就係幻想啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞