[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (136) 幾時出85gmii

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
如果係手機經App影,啲相會即時喺電話相簿出現,起碼iPhone係咁。
其實就算乜機,甚至最低階機鏡都係獨一無二
早買早享受,全力支持
2070好似又跌咗價
實際需要唔係R系像素S系錄影或者9同1系對焦,而係要換機
當然啱啱好水桶性能都係需求
呢啲基本功能間間廠都會有
個個巴打都認為早買定遲買都無問題,係得佢一件癲狗死撐話早買有問題,而家無晒面呀嘛,佢嘅被害妄想症又發作認為個個都恰鳩佢,啲大陸仔嘅玻璃心又碎到一地都係
佢道理講唔贏咁多巴打,咪玩支那流氓式耍無賴囉
又證明咗佢真係大陸仔嚟

大陸仔 reganlam : 你哋話早買早享受呀嘛係就全部所有機同鏡一出即刻買撚晒佢唔買就正契弟
大陸仔 reganlam : 我話撚之你哋咩意願總之你哋唔跟我意願就係錯而家係你哋錯你哋恰鳩我
哎喲
道理講唔贏咁多位巴打,而家係度發晦氣,耍無賴呀
你好撚柒呀大陸仔 reganlam
好似仲已經停埋產
nex 系統年代產物啦...
嗱!目一

我一向都認為早買定遲買都無問題嘅

如果認為定價貴唔抵,你可以屌間廠,但就唔可以屌選擇早買嘅用家

而家件大陸狗死都要屌早買嘅用家係智障

咁邊個先係正常,邊個先係癡線,顯易而見啦
支10-18好似已經停埋產
直接買10-20 f4 G啦
而且10-20G成像係明顯贏10-18
Z63 重670g
Z8 重810g

輕140g,唔多,但夠一支Z26 f2.8 囉
就算人哋選擇買Z63 又有乜問題
一定要Z8?
人哋需要邊部,人哋會識揀㗎啦
死大陸仔 reganlam
其實a7c2 a74都係差14x g
仲未講唔使高res z6iii iso表現比較好
大陸仔佢唔係睇人哋嘅需要㗎
佢純粹係睇佢心中嘅價錢差價
因為而家Z8街價$26xxx就買到
而Z6III官價要$21480
相差嗰$5xxx蚊
佢嘅思維會屌而家買Z6III嘅人係交智商稅囉
人哋如果需要高像素+連拍,自然會揀Z8㗎啦

但如果人哋唔需要呢啲,淨係覺得相差嗰$5xxx蚊可以買支鏡嚟玩係無問題㗎覺得個開售價貴,選擇買水貨或等耐啲跌價亦都無問題㗎

一定要人哋跟佢揀Z8㗎?
人哋會識睇餸食飯㗎嘛,你話係咪係啦巴打
更正
一定要人哋跟佢揀Z8㗎?
人哋會識睇餸食飯㗎嘛,你話係咪呀?巴打
即係為左我啲豬,都遲早要入支長焦
原來有尼支歌仔唱
今日落去旺角順手望下先
支50300仲未有貨
我打去問,佢話我地有冇打比你,無就未有
有冇巴打知下一批係幾時
A7C2有冇
你幾時訂? 永成訂?

我第二日就拎咗鏡

focus bracketing嘅話可以手動
永成呀
我17/6訂,可能太遲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞