[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (136) 幾時出85gmii

675 回覆
2 Like 0 Dislike
https://youtu.be/1nTZI25IQUc?si=9dN7ZKbniox8P_O3

呢支光圈全開f2.8就唔算話好sharp,但焦段就銜接到35-150,睇你取捨
多謝師兄
睇咗幾個YouTube Channel都係話表現OK性價比高,但唔算sharp

但係自己又懶 想支鏡可以影到多啲topic
連user name都改埋咁刺激

件大陸狗佢要玩改名,咪陪佢玩下囉,我當撚狗錦見巴都笑鳩佢
小紅書推
個間已經唔想做香港人生意,好撚串的
星際好幾間都係咁 有間係入少少又係成堆大陸妹排住隊咁 另外係深水埗好up dup果個好似叫新高登嘅商埸又係見到好多大陸妹排隊
個間大時代最多,日日有大陸人排住買
早1年幫個朋友問下野,買機,態度都唔係好
留名
嗰班大陸妹掃電子垃圾,買CCD機仔
中國人三九一八柒到剩係識捉字蝨同用字習慣
抵死一世留係中國
三狗一八同好朋友一齊賣支那鏡打支那GAME過世啦

佢同左膠死全家已經係佢中國鄉下同佢D大陸同胞面前擺過酒
一聽就係三島開咁款

大陸仔 reganlam 你同你嘅深圳智商稅契哥咖哩黃耀華酒都未擺就已經直接屌埋屎眼啦
三島狗胞已經貢獻左15層
加油呀鄰國中國既狗胞

[url]「五毛出沒注意」著名引戰分化狗會員reganlam 係一件用殘體字+蝗語嘅大陸仔嚟
https://lih.kg/3063463
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]

全攝台個個都知你係死大陸仔呀唔係得我一個人知呀擘大你隻屎眼睇下啦我大把cap圖大把證據學你件賤畜乜證據都無得個狗噏咩淨係識貼啲垃圾圖當證據死大陸仔 reganlam 你都係繼續幫你嘅深圳契哥咖哩係我爸爸奶屎眼啦
俾鄰國大陸人民共和國三狗一八開PO祝賀

目一巴屌你屌得無錯你嘅妄想症又發作啦食撚咗藥未呀死大陸仔你快啲同你犬類同胞死撚返大陸啦 reganlam

你呢件豬閪大陸仔快撚啲拎我賣支那鏡嘅證據出嚟先啦你呢件妄想症大陸仔一時話我係賣SONY,又一時話我係CANON 訓練出嚟,又一時話我賣大陸鏡你精神分裂定妄想症發作呀?定係又想老屈呀?話你 reganlam 係大陸仔真係無撚錯㗎你哋個格同賤種行為係一撚樣都係鍾意玩老屈
有花生點解唔食
reganlam 你無證據係度狗噏有撚人信咩相反你係大陸仔就全攝台都知

狗胞三島一八加油加班啦

嗰隻大陸狗 reganlam 幾撚聽話一叫即入佢啲領導真係訓練有素,一叫佢,即刻反射神經有反應衝入嚟狗吠

五毛賤畜大陸仔 reganlam 小同志加油啦啵,減刑減幾多就睇你加班啦
三狗晚晚加班夜尋賓州

20L 裝唔得多
度好屋企有冇大d 位放個更大嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞