[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (136) 幾時出85gmii

675 回覆
2 Like 0 Dislike

我賣支那鏡嘅證據呢?有妄想症嘅大陸賤畜 reganlam ,無人信你件傻閪大陸仔㗎你連A7R5 唔兼顧拍片都狗噏得出
巴打夠眼利
件死大陸仔 reganlam 一講唔贏淨係識得好似機械人咁貼埋啲無營養又唔好笑嘅垃圾廢圖,又無邏輯,咁撚柒嘅賤種一眼就認到

又話A7R5 唔兼顧拍片
又話400GM係細光圈
支胞三岛一八好可憐

得佢三島一隻來來去去同一樣嘅狗叫,邊有花生

話你 reganlam 係大陸仔真係無撚錯㗎連圖都淨係識偷我賊性不改,匪性不變,快啲加班減刑啦賤畜
開post一叫你個狗名,就即刻入嚟狗吠,咁撚癲嘅狗係得你 reganlam 一隻啫

賤畜大陸仔 reganlam 繼400GM係細光圈後又一柒事
就係冇
因為我放入房
中國狗胞三島一八過勞死了

廢柴大陸仔 reganlam 你柒撚到求其down load 啲無證據嘅垃圾圖當自己贏呀?你啲支那式阿Q精神果然係同支那口交部一脈相承,相反,你係賤畜大陸仔我就大把證據啦又用殘體字又用蝗語詞語又叫美國啲州做,你繼續表演出醜啦死大陸仔
好似係小紅書推到咁多人買
小紅書班撚屌大陸仔將富士炒起晒
三島都學識用小紅書宣傳

死大陸仔 reganlam 無證無證又想屈鳩我用小紅書相反你呢件支那賤畜想跣鳩人去支那二手平閒魚買嘢,我就有證據啦死支那賤畜 reganlam
三島一八遺照

煩唔煩呀,依到係研究相機。
咁撚八婆講事非做乜撚
每個post 1001 個留言,大約有100個係睇兩條友啲私怨不如自己出去開post 啦,貼埋啲改圖小學雞咁
[url]「五毛出沒注意」著名引戰分化狗會員reganlam 係一件用殘體字+蝗語嘅大陸仔嚟
https://lih.kg/3063463
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]

呢件大陸仔 reganlam 癲㗎周圍咬人
佢仲癡線到走去台灣mobile 01度咬台灣仔,俾mobile 01 block咗後就發癲叫mobile 01 做支那01
不如搵第二位師兄開post, 用番(136)個標題?
呢度由得果兩公婆繼續傾

如果有巴絲block 9 咗佢地

根本post 都冇埋 點討論
發生過啦,隻狗又鐘意搶開Post
長駐呢到幾個人,而家係當佢地歡喜冤家咁睇
不過如果d圖可以combine做一張長圖就更好
block 咗件大陸狗 reganlam 就唔使煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞