有病唔賠?! 兒子為腦癌父Claim保險因無申報腰痛被cut單

910 回覆
201 Like 4 Dislike
你隻保險狗連你自己主子間狗閪保險公司都咬

唔好比佢停,推到上熱門,受傷害嘅咪就係你呢隻保險狗同你主子嗰間狗公司
喂保險狗,縮返埋阿媽個閪窿度喇?咁快收聲嘅,唔好玩喎
人地係外行人,點知啲狗閪保險公司可以咁撚狗
你知啲狗閪保險公司可以咁撚狗即係你係內行人
樓豬隻保險狗好柒, 自爆自己係保險狗

樓豬隻保險狗咁忠心幫自己主子咬主子其他對手, good dog
樓豬隻保險狗係咁話幫襯佢主子其他對手既事主係戇鳩,太忠心
啱喇,good dog, 唔好比佢停,繼續就啱

你隻保險狗連你自己主子間狗閪保險公司都咬

唔好比佢停,推到上熱門,受傷害嘅咪就係你呢隻保險狗同你主子嗰間狗公司

樓豬隻保險狗咁忠心幫自己主子咬主子其他對手, good dog

俾我踢爆你係保險狗就急住想推爆post?
反駁得幾好👍🏻

俾我踢爆你係保險狗就急住想推爆post?
慢咗喎保險狗,快啲啦come on
我唔係你想推爆post
但我係想你幫手推爆post, 等你隻保險狗同你主子間狗公司都受傷害
推爆咗咪會沉

你隻弱智扮乜呀
如果你話20歲前嘅話,我覺得如果我有偶發性腰痛冇申報嘅話我覺得合理呀

因為如果我有睇醫生嘅話 (冇睇嘅話,佢應該查唔到)而呢個腰痛係真係偶發性 即係發生過多過一次

如果我唔報,其實我係冇做到最高誠信

感冒我同意 報小左次唔保 很鳩

但如果你將66歲同埋20歲嘅案例拉埋一齊做比較其實冇意思
因為而家大家個重點就係66歲,其實係成日腰痛 人老左梗係咁 但20歲前係好小人腰痛

所以你將呢個例子拉落我度,其實係唔會適合

亦正正代表到我嘅立場 就係你越老買你就一定要花更多嘅努力去claim pre conditions 收穫就係你可以用更少嘅錢去獲得更大嘅回報 風險就係你會比人reject囉

邊有免費午餐 我其實冇睇晒條片嘅 但如果真係有多個一次嘅腰痛,有睇醫生 又有酒醉後偏頭痛嘅症狀 有睇醫生又冇報

咁其實佢真係漏報啵

你可以屌保險公司好狗 所以以上有好多師兄建議唔買保險其實冇錯 係一個個人選擇

但事實保險公司真係唔係做善堂 簽單嘅時候agent亦都講好多大話去呃你 但事實係所有保險公司嘅條款都係一模一樣 真係漏報唔保
而家先28,冇你隻保險狗幫手,有排都未推爆啦
推爆咗係咪會沉
照你速度一個鐘就爆啦
不過都要多謝你隻保險狗嘅,呢個post推到上熱門,你係應該記一功
依個post一早上咗熱門啦
照你速度一個鐘就爆啦
照你速度一個鐘就爆啦
推爆咗咪會沉
你隻弱智扮乜呀
你想推爆post

樓豬隻保險狗係咁話幫襯佢主子其他對手既事主係戇鳩
照你速度一個鐘就爆啦
推爆咗咪會沉
你隻弱智扮乜呀
你想推爆post

照你速度一個鐘就爆啦
推爆咗咪會沉
你隻弱智扮乜呀
你想推爆post

唔撚繼續呀, 因為你知你係弱智
呢單要放ig 俾啲保險狗睇下
照你速度一個鐘就爆啦
推爆咗咪會沉
你隻弱智扮乜呀
你想推爆post

你隻保險狗想點 係唔係腦癌?做乜咬自己主子
照你速度一個鐘就爆啦
推爆咗咪會沉
你隻弱智扮乜呀
你想推爆post

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞