有病唔賠?! 兒子為腦癌父Claim保險因無申報腰痛被cut單

910 回覆
201 Like 4 Dislike
你唔識煮中餐憑乜教人點煮屌你老尾
話咗你死剩把口,無料扮有料
你咁叻叫你開保險公司有撚錯
事實就係你條賤種死剩把口,叫人做但自己唔做,因為你自己都知道你口講果套一定會蝕錢
[你我有責] 疑似賤種乞衣保險狗會員集名區
https://lih.kg/3661737

樓主可以pin this

打擊保險界畜生,人人有責

人地話佢做法唔啱佢心水 所以唔建議人買啵
你唔識煮中餐 係咪唔會買嚟食呀
係你叫人開公司咋啵 人地又頭到尾都係要人唔好買
入面有冇我份呀死賤種
無你又老屈我係保險狗
屌你老味
你講嘢成個屋村廢老咁,冇point冇理據就走過嚟同人哋鬥嘴,然之後話「你叻叻啦 你點點點」

屌你老母,你今晚趷高屎窟窿俾人屌,簽多兩張保單賺錢,買多兩份保險俾你闔家、保障你哋全身生癌多個保障醫病好過啦

仲上連登
我唔識煮中餐所以我唔會教人點煮中餐
佢有叫保險公司要賠錢喎
啱啱加咗你
所以我先至再一次推post俾大家認識吓你哋兩位會員
我都話你咁叻咪叫你開保險公司囉
無就收皮啦,你睇條垃圾都收咗皮,證明佢的確係醒過你,有讀過書都知開保險公司係無可能用你哋果套做生意
幾驚你唔加,證明成個post係完全無可信性,話加就加
有讀過書都知道做生意就一定要贏,只不過睇吓手段有幾揦鮓

不過有讀過書就更加知你哋呢班咁嘅仆街保險畜生,簡直賤過做倫敦金嘅
搞到加拿大咁又有其他問題
香港啲保險公司都係外資
稍為起我底都知我一早移咗民英國
亦從來無留過言叫人同我買保險
反而依個post我叫人唔好買保險
但咁都俾你條賤種弱智老屈係保險狗,你個垃圾post完全0可信性
我屌唔怪得熟口熟面
原來上面嗰件保險畜生,同事係黎生,原來曾經出過件咁樣嘅post

點解大肚婆俾車撞死就係兩個生命,支持自由墮胎果時就my body my choice
https://lih.kg/3598611

以為眾人皆醉我獨醒嗰啲人士
所以咪叫你班弱智開公司糾正歪風
點解唔開呀
咁我係咪保險狗呀弱智
至少醒過你條畜牲留港撚
慢慢起吓底咪可以證明你條弱智係老屈
不過你條弱智慣哂老屈啦
屌,原來嗰件 同事係黎生

係白卡弱智亞氏保加症保險傻閪講兩句就會跳掣

大家快啲埋嚟玩埋嚟睇,發現一個好好玩嘅玩具
你條弱智留港撚先跳掣,無證無據老屈我係保險狗
明顯你先係白卡弱智亞氏保加症保險傻閪,怪唔之得留港,不過我支持,喺街度唔會遇到你條白卡弱智亞氏保加症保險傻閪
無料移民既垃圾笑人弱智
你真係完全係小學雞層次
冇point唔夠人講就拉去其他話題,例如拉去留港,然後自己再自說自話留港就係傻閪

都幾肯定你小學嘅時候應該係俾肥仔欺凌,打到你屎滾流,你就會指住人哋話「你呀,肥肚腩肥仔波先至有力,但肥死你啊,哈哈哈」,講完就俾人煎多兩巴

自我陶醉自己失敗之中
你繼續自我陶醉未離開香港=就係冇料移民嘅人啦

你幾時移民㗎?
係咪10年前攞住3千萬過去英國投資移民嗰啲人嚟㗎?
你條弱智老屈我保險狗,我先話我移咗民唔會係保險狗
我唔係你慣咗俾人話係狗呀弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞